Драма сполетя Катето Евро, оплака се, че е... СНИМКА

Драма сполетя Катето Евро, оплака се, че е... СНИМКА

Катето Евро може и да няма нищо общо с политиката, но пък решенията, които се взимат от политиците няма как да не я провокират да реагира, още повече пък, когато става дума за пенията й, която ще трябва да взима след четири години.

Оказва се, че звездата от "Оркестър без име" има малък трудов стаж, поради което и не може да започне да получава нормално възнаграждение на старини. Така тя ще може да получи само социална пенсия, която в момента е в размер на 247 лева.

На седмото небе: Катето Евро ще става баба СНИМКА

"Дано да дадат по-рано и да е малко по-висока", надява се Катето Евро и не крие, че донякъде сама е виновна за положението, в което е изпаднала, но такива са били условията за работа в актьорските среди. "Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми ангажименти са били без договор".

Затова тя все още работи усилено, за да се издържа. На светско събитие дори се пошегува, че ще приеме всякакви рекламни предложения, защото няма други доходи, припомня столичен всекидневник.

Азис и Катето Евро се скараха за нещо безумно СНИМКА

"Не съм мислела като млада, че ми трябват толкова години за пенсия", оплака се още актрисата. Въпреки неволите майката на Сашо Кадиев остава позитивна и дори се заканва, че докато може, ще работи, защото това я кара да се чувства добре./show.blitz.bg

Коментирай

Чичо

Чичо 04.10.2022 14:07

Тази КРАНТА не се наяде До кога ще ни занимавате с нея и педала Сашето Откога е зле финансово. Цяло лято пускаха къде са били даже Сашето че бил с две жени Там не се ли плаща

Бай Ху

Бай Ху 04.10.2022 14:14

Драмата е, че освен малко трудов стаж има и анални фисури, което й пречи да си го туря отзат.

kravar

kravar 04.10.2022 14:43

DO KOGA SHTE SE PUSKAT AKLI NA DIARIQ STIGA VE4E !

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 05.10.2022 6:45

Га еди кифтета не рива.....

боримеч

боримеч 05.10.2022 7:16

дърта разшльохана брантия защо я показвате и неиният малоумен син сашко мазното педалче