Алекс Петканова се опаричи след раздялата с Даниел! Ето какво си купи СНИМКИ

Алекс Петканова се опаричи след раздялата с Даниел! Ето какво си купи СНИМКИ

Алекс Петканова се раздели с Даниел и развърза кесията. Досега нейният мъж не й даваше да харчи пари и именно затова често се караха.

Само два месеца след раздялата и Петканова се похвали с нова придобивка, която вероятно е платена от семейния бюджет от времето, когато изкарваха априте си заедно от реклами. 

Купих си кола!!! Леле...толкова съм щастлива и горда! От няколко месеца бях в търсене на удобна кола за мен и Габриел, която да е с 4 врати, голям багажник, да се побира в гаража ни и да е лесна за поддръжка.

 

Чувството да си независим и да имаш възможността да работиш, това което обичаш е неописуемо. Напоследък се уча да не отлагам нито с ден важните решения в моя живот и да действам. Дава страхотни резултати", побърза да се похвали Александра, която споделя всяка своя крачка в социалните мрежи. 

Появиха се и твърдения, че след раздялата с Даниел е намерила богат спонсор, който е платил за скъпотово возило. Тя все още не е разкривала ново гадже, но пък упорито се говори, че Петканов вече живее със заместничка на Алекандра./show.blitz.bg

Коментирай

Киро

Киро 07.04.2022 9:22

да имаш възможността да работиш .... Какво пък работи тая селска кифла ????

Семейният приятел

Семейният приятел 07.04.2022 9:37

Кире , Алекс е много работлива. Държи и превключва скоростният лост. Старае се много.

..........

.......... 07.04.2022 11:06

няма начин.някой ти бара дребните цицки и затова си качена на капака.а за да е твоя колата някой трябва и да ти цепи прасковата !

kurva

kurva 07.04.2022 15:37

безпардонна курва

hase

hase 07.04.2022 15:48

Скъпо,скъпо...колко да е скъпо тва куцо Субару,вземете се информирайите малко пишман журналисти.

T.t.i

T.t.i 08.06.2022 23:51

Как може да ми губите времето с тая ...тя ли е най важната ...добре че беше т Даниел та да я вземе иначе още да троши .....