Енчев: Всички вие, боклуци, убихте моя баща ПОДРОБНОСТИ

Енчев: Всички вие, боклуци, убихте моя баща ПОДРОБНОСТИ

Георги Енчев, познат ни от хитовото дуо Румънеца и Енчев, сподели за огромна семейна трагедия. Преди броени дни е загубил баща си, а той хвърля сериозни обвинения към хората, които са спомогнали за този фатален край. 

Известният изпълнител е доста краен в изказа си и не спестява нищо на никого. Случилото се е потресаващо, но сис сигурност има и други хора в неговото положение, както си личи и от коментарите в мрежата под неговите думи. 

"Татко си отиде, без да мога да прегърна най-добрия и мил човек, който съм срещал, без да можем да се сбогуваме! От месеци все се канех да излезем някъде само двамата, по мъжки, да му кажа колко го обичам и да му благодаря за всичко, че ме отгледа и възпита, че продължава да ми помага и да се грижи за внуците!

И сега държа един лист хартия с печата на общината! Не бъдете такива глупаци като мен, ако обичате някой му го кажете веднага, и всеки ден , направете нещо мило за него, докато можете! После е само една неописуема болка", съветва той приятелите си в мрежата.

Няколко часа по-късно събра смелост да разкаже какво точно се е случило и да излее цялата си гняв към виновниците той да загуби баща си. 

"Сърцето ми е пълно с болка и гняв, като много искам да “благодаря” на една група субекти, които имаха решаващ принос татко да се разболее и да го няма!

Искам да “благодаря” на шефа на Сердика Добрич, който преди доста години спря без причина да плаща млякото на татко, който имаше ферма, като по този начин кредитът му стана изискуем и в последствие му взеха всичко. Същия този мега бос сигурно мутрее с черната си “Г” класа, а татко се разболя и го няма! Благодаря ти, мутро!

Благодаря на Насърчителна банка, сега ББР - Българска банка за развитие, която му отпусна 150к кредит с 30к рушвет за банкерчето. Татко не си купи скъпи коли, а 60 крави от Австрия, бях дете и му превеждах от немски! Когато мутрата от Сердика спря да му плаща млякото, същата НАСЪРЧИТЕЛНА банка вместо да помогне на един честен български земеделец, го доубива като завежда дело за целия кредит да се върне до 2 месеца.

Банката в последствие подкупва добричкия адвокат на татко, който не обжалва изфабрикувана втора оценка на имуществото му и така за кредит 150к минус 30к подкуп банката прибра 20дка стопанство в Добрич с 3 сгради вътре, трактор, комбайна, два апартамента и вероятно и всичко в стопанството! Взеха му и колата и остана да дължи 50000лв. Вие преценете! Бг правосъдие, бг действителност! Аз бях 18г нищо не можех да направя. ББР- банката, която подкрепяла българския бизнес.

Да, татко се разболя от диабет, човек възпитан в миналия морал, не можа да преживее всичките мръсотии на прехода! Приятелите му ще потвърдят, а той имаше повече приятели отколкото номера аз имам в телефона си! Всички го обичаха!

“Благодаря” на псевдо лекарите в Пирогов спешната болница, когато миналия декември го заведох в безпомощно състояние, 20мин. стояхме на входа, без никой да ни обърне внимание, след като започнах да викам за лекар, излезе една мърша с очила и взе да ме пита какво му било кръвното, а той се изкривил, не може да говори, трепери, на умирачка, една друга в друг кабинет вика: Кво ми го водите той се изпуснал! И това се нарича спешна помощ?!

Това са лекари, нищо хуманно, нищо спешно! Тате, прости ми за думите, но тази държава, която толкова обичаше , не се погрижи за теб с 395 лв пенсия щото били загубени документите от комунизма доказващи правото ти на нормална пенсия! След 2 седмици лечение в Пирогов се оказва, че никой не си е направил труда да направи скенер и да се види, че татко е претърпял лек инсулт, което в последствие води до втори смъртоносен, защото така наречените лекари не ги е*е! За тях е поредния дъртак, който му е време да разчисти терена! Водиш човек в безпомощно състояние и Пирогов за 2 седмици не откриват инсулт и не се вземат никакви мерки!

Всички вие, боклуци, убихте моя баща, той се казва Енчо Енчев и е велик, защото беше честен, работлив и голяма душа дори с непознатите, не като вас измекяри! Господ вижда", пише Енчев в социалните мрежи./show.blitz.bg

Коментирай

Дико

Дико 16.06.2023 10:46

Енчев да си станал лекар не рапарджия.

Поклон

Поклон 16.06.2023 10:46

Не само там, голяма част от белите престилки гледат на човеците като на банкомат.....САМО ЗНАЙТЕ И ТЕ СА СМЪРТНИ. ГОРНИЯ ГЛЕДА

Do Diko

Do Diko 16.06.2023 10:49

Обиди ли се бе въшкар ? До няколко години ще бъдете бити и ебани в кабинетите от ромите ! Тогава пак ще те питам, олигофрен.

Полина Жечева

Полина Жечева 16.06.2023 10:50

Съболезнования, преживяла съм го..... Браво за това което си написал, абсолютно си прав,в България е така...

иван

иван 16.06.2023 10:51

не чакай Господ...

Бай Ху

Бай Ху 16.06.2023 10:56

И на тоа исклесък всички са му виновни, иначе не погледнал баща си месеци, сигурно и години. Като взимаш кредит си преценяВАш риска. Банката била подкупила адвоката му! Като си взел парите трябва и да ги върнеш. А за инсулта толкова ли не можа да заведеш баща си в правилната болница.

Бай Ху

Бай Ху 16.06.2023 10:57

Жалък исклесък.

Съболезнования брат

Съболезнования брат 16.06.2023 12:04

Много възпитано и добро момче, познавам го и знам, че щом е написал подобни неща са самата истина. Голям баскетболист беше и прекалено смирен и добряк от малък. Гнева показва, че е прав на 100 %. Бъди силен !

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 16.06.2023 12:32

Бай Ху,след като вие не сте жалък исклесък,защо не си пишете името?От какво се срамувате,от себе си или от написаното?

Човек

Човек 16.06.2023 12:54

Прав е! Но дълго е чакал за да го каже!

Мария

Мария 16.06.2023 13:22

Жалко че едно време ни управлявана истински морално устойчиви граждани на България. Те мислеха за народ и държава. Сега ни управляват утрепки боклуци които мислят само за пари. И те ще остареят и никой няма да ги погледни мръсниците. Лека му пръст на човека.

Динко

Динко 16.06.2023 13:24

Малко ги бият, дааа! Трябва и да ги е.ат, иначе няма управия! Язък за човека.

stefi

stefi 16.06.2023 14:10

Светла му памет на човека , съболезнования за Енчев ! Още Иво Андрич го е казал за честният човек живота на балканите е ад !

мария

мария 16.06.2023 14:50

Много добри хора си отидоха така в България ... Жалко за тях, жалко и за нас ...

Стоян

Стоян 16.06.2023 15:06

Плюещите да попитам , от коя планета идвате или сте стопроцентови дебили ? Това не е само до Енчев , това е до всеки нас под една или друга форма в тази мутренска държава !

Alex

Alex 16.06.2023 23:27

Много Сте прав,Енчев!Аз самият също съм "осъден" да получавам395лв.пенсия.И няма управия!А що се отнася до някакво лечение,пази Боже,да си кажеш годините!Реакцията е: този е взел-дал,от него файда няма!"Логика,а?!

Българка

Българка 16.06.2023 23:50

Съболезнования! Много е прав и за съжаление, това е действителността в България. Никой вече не се интересува от другия и всеки те гледа в ръцете. А лекарите...какво да коментираме, молим се да не ни се налага да ги виждаме.

ивана

ивана 17.06.2023 0:35

Такава е свинщината тук, честния добър човек ежертва на силните на деня и на подобни банкерчета но ще си го получат, ще им се случи много по тежко наказание Гадостта в днешната действителност е отровна В Социализма имаше великодушие и състрадание Днес има само зверска алчност и омраза

Бесен!

Бесен! 17.06.2023 8:18

До болка познати неща. Много добре описана реалност. Това се случва с честните и добри хора в България. Енчев, давай да хващаме пушките и мутри, банкери и други боклуци на мръвки и да ги ядът гаргите. Вашта мама!

Абе

Абе 17.06.2023 9:02

Бесен, хващаш пишките.

Клима-активист

Клима-активист 17.06.2023 13:47

Това не е само до Енчев , това е до всеки нас под една или друга форма в тази нова система на управление в цяла Европа .Казват хората били много и замърсявали въздуха и климата на Супер богатите с трильоните който искат един нов свят без нас .

Лекар

Лекар 17.06.2023 15:40

Лекар съм но "Макаровеца"ми е на бюрото! До там я докарахме!

QWERTY до Дико

QWERTY до Дико 17.06.2023 16:23

А ти да си станал човек а не КЕНЕФЕН ОТПАДЪК, измекяр! Ще ви колят в кабинетите много скоро, да знаеш!

joro150

joro150 17.09.2023 18:17

Орева всичко а мойте родители починаха без никой да ги знае. Тихичко така както и живяха. И те бяха работливи като твоя баща. Аз не рева.Смотаняк