Брутални кадри! Обвиняват Цветелина Грахич в убийство СНИМКИ 18+

Брутални кадри! Обвиняват Цветелина Грахич в убийство СНИМКИ 18+

С пост в социалните мрежи Цветелина Грахич се раздели с починалото в адски мъки нейно куче. Публикацията й обаче разгневи защитниците на животните и те изляха яда си във Фейсбук групата „Аз обичам кучета и котки“.

Според член на групата с име Светлана Степова, която качва и драматични кадри на самообесилото се куче, става ясно, че тя обвинява именно певицата за смъртта на кучето.

Причината е в това, че тя не се е погрижила животното да бъде завързано правилно с нашийник, а не просто с верига около врата, пише lifeonline.bg. 

„Защо тази псевдо певица е решила да се прави на спасителка и тя? Ето вижте кучето Зина, която Цветелина Грахич публикува, че се е обесила! Ето била е вързана и то направо с верига без каишка, както й предположих! Плюс това разбрах, че я е гледала в Разлог, при някакъв изрод от ромски произход!“, пита риторично администраторката на групата.

Толкова й е мъчно, че ден по-късно вдига сватба с приятеля си Кристиян и по лицето й няма и следа от тъга за горкото животно, което си е отишло в страшни мъки! 

Брутални кадри на обесилото се куче може да видите ТУК! 

„Защото има лайкове, споделяния. Без ангажименти, без отговорност. Това не е като да стоиш с нацупени устни. Жалкото е , че ние ставаме неволни съучастници. Жалко за хубавото животно. И вероятно не е само този случай . И не е само тя. Под предлог , че милеят за животните“, отговаря в коментар Мария Баева./show.blitz.bg