Зомбори се обясни в любов на тази жена, фенките му посърнаха СНИМКА

Зомбори се обясни в любов на тази жена, фенките му посърнаха СНИМКА

Обичаният актьор Владимир Зомбори, който е най-големият фаворит в текущия сезон на "Като две капки вода", попари фенките с любовно обяснение към жена си Весела Бабинова.

На последния лайф новия мъжки секссимвол на българското кино влезе в кожата на Стивън Тайлър от “Aerosmith” и изпълни баладата им "I Don't Want to Miss a Thing”. Накрая на изпълнението направи нещо много лично, за което със сигурност си мечтае всяка жена.

"Искам да благодаря на моята жена - Весела Бабинова, че е до мен и ме подкрепя, обича и че сме семейство. Това парче беше специално за теб, любов. Обичам те", обърна се той към нея и накара цялата зала да аплодира и да стане на крака заради джентълменската му постъпка. 

Този път Зомбори не спечели с образа на Стивън Тайлър, но пък в социалните мрежи всички го възхвалят и твърдят, че журито незаслужено го е порязало този път. Все пак продължава да води генералното класиране и най-вероятно ще бъде големият победител, тъй като останалите участници са на светлинни години назад от неговия професионализъм. 

А що се касае до неговата жена - актрисата Весела Бабинова, тя всеки понеделник се настанява в публиката на шоуто и следи отблизо представянето на Зомбори. Двамата демонстрират перфектни отношения, което не се харесва на многобройните му фенки, които точат лиги по него и имат розови сънища с негово участие./show.blitz.bg

Зомбори като Стивън Тайлър 

 

 

 

Коментирай