Михаела Филева нанесе жесток удар на Графа! Той й се закани! (СНИМКА)

Михаела Филева нанесе жесток удар на Графа! Той й се закани! (СНИМКА)

Продуцент и протеже бяха на косъм от война в последното издание на „Гласът на България” по bTV. Михаела Филева и Графа влязоха в епичен директен сблъсък, след който Филева блокира Влади Ампов, а причината ще ви смае!

Амбициозната певица реши да отнеме правото на колегата си да избере поредния гласовит участник в шоуто, а той наистина си заслужаваше - изпълнението на Калоян Николов от Бургас изправи на крака цялата зала.

29-годишният певец получи четири обърнати стола и вкара треньорите в люта битка за таланта си. Оказа се обаче, че Графа е блокиран от някого от колегите си, така че да не спечели участника за своя отбор. Разбира се, това много го ядоса и видимо скри усмивката му.

„Аз те блокирах. Не се сърди!”, заяви Михаела и се втурна да прегръща Графа, а той, в духа на шоу формата, закачливо й запя фрагмент от своя популярна песен: „Тайно до тебе, той е твой враг!”

Павел & Венци Венц: Подлагаме се на сериозни изпитания!

„Айде, айде, глупости сега, няма врагове тук!”, засмя се изпълнителката на „Нова страница”, опитвайки се да излезе от конфузната ситуация.

В крайна сметка двамата бързо приключиха с вербалните престрелки и Графа, като истински джентълмен, отсече: „Няма да си кривя душата, Калоян, подхождаш на отбора на Михаела”.

Въпреки това обаче, зад кулисите Графа се закани много на усмихната си колежка, че.. ще я изненада в най-неочаквания за нея момент. „Много ме ядоса факта, че тя ме блокира и ще намеря със сигурност начин да й открадна Калоян!”, закани се изпълнителят.

Двойничка на Джеси Джей с втори шанс в "Гласът" (СНИМКА)!

Самият Калоян Николов пък, който предизвика сблъсъка на треньорите, извън сцената на „Гласът на България” се издържа като певец по туристически круизи. Записва се за кастинг в шоуто в търсене на ново начало.

„Не си спомням да съм имал щастливо детство, а само, че съм бил обичан. Когато родителите ми се разведоха, с майка ми и двете ми сестри се преместихме в двустаен апартамент с баба, дядо и вуйчо. Бяхме като в дядовата ръкавичка. От беднотията тогава съм научил, че колкото по-малко имаш, толкова по-щастлив си после, когато получаваш”, призна Калоян. Той губи баща си при нелеп инцидент – блъска го влак. „Нямах много поводи да се усмихвам и точно това превърна желанието ми да правя хората щастливи в истинска мантра”, откровен е певецът./show.blitz.bg

Коментирай

milena

milena 19.03.2019 23:53

Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe