Блондинката във "Фермата" ражда на арената! СНИМКА

Блондинката във "Фермата" ражда на арената! СНИМКА

Родилни мъки огласиха риалитито "Фермата". Една от участничките в шоуто - блондинката Силвия, се метна с огромен корем на арената, решена да спечели дуела срещу футболистката Велислава и така да остане в шоуто.

Докато тичаше за победа, прегъната на две под тежестта, останалите участници се притесниха, че всеки момент ще роди. Коремът на Силвия обаче се оказа фалшив.

Бизнесмен от "Фермата" урежда гадже за секретарка СНИМКА

В една от игрите тя напъха под блузата си огромна торба и с нея премина по клатушкащите се под краката й греди. Подутината под блузата обаче изглеждаше толкова реалистично, че фермерите не можаха да си спестят майтапите.

Драма! Участничка се развежда заради "Фермата"!

"Кога го направи това дете, Сами?", провикнаха се те към треньора, с когото маникюрискта прави секс в шоуто малко преди дуела. "Силвия е поне в 6 месец!", "Изглежда така, все едно всеки момент ще роди", чуха се шеги от публиката.

Въпреки че не е бременна, Силвия изпитваше сериозни затруднения в първите фази на битката срещу Велислава. За сметка на това тя се справи добре с отговорите на въпросите в играта за българската история./show.blitz.bg

Коментирай