Абитуриентите ще празнуват! DJ Дамян връща баловете ВИДЕО

Абитуриентите ще празнуват! DJ Дамян връща баловете ВИДЕО

Тази година абитуриентските балове са мираж, а завършващите ученици се чувстват ощетени, че не могат да изживеят тази емоция на макс. 

Известният DJ Дамян обяви, че все пак балове ще има. Иновативният и скандален купонджия е намерил решение за празненство и го обяви в страницата си във "Фейсбук", а желаещите се оказаха прекалено много. 

DJ Дамян празнува РД с 15 хиляди души ВИДЕО

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Damyan -official (@dj_damyan) on

Както вече цяла България знае, след обявяването на извънредното положение в България, Дамян бе първият, който подхвана да прави онлайн дискотеки. Нещата му се получиха доста успешно и той всяка вечер събираше виртуална публика от 15 000 и нагоре. 

Галин разкри пред DJ Дамян пикантни тайни за себе си

Толкова години в бранша е установил, че най-хубавото време за младите е именно май месец и абитуриентските балове. Невъзможността да празнуват тази година го натажава и той реши да направи голям подарък към завършващите.

Ще покани три момчета и три момичета да гостуват на неговите онлайн партита, където ще могат да се забавляват, да си облекат балните костюми и рокли, да се поздравяват, да си почъват песни и да са едни от малкото, които ще могат да се похвалят с истински бал. 

"Скъпи приятели, понеже баловете тази година са "мисия невъзможна", ще изберем 3 момчета и 3 момичета от вас, които ще празнуват баловете си при нас в студиото на живо. За целта трябва да направите мотивационно видео и да го изпратите на моя профил в Инстаграм или на лично съобщение в профила ми във "Фейсбук". На 23,24 и 24 май шест човека от вас ще празнуват баловете си с нас, всеки ден по двама. Действайте", каза Дамян в тематичното видео към играта./show.blitz.bg

 

Коментирай