Галин разкри пред DJ Дамян пикантни тайни за себе си

Галин разкри пред DJ Дамян пикантни тайни за себе си

DJ Дамян се развива доста успешно в тези трудни за музикалната индустрия времена. Липсата на участия по никакъв начин не спряха иновативния Дамян, който превърна в истински хит своите онлайн партита и всяка вечер забавлява своите почитатели в социалната мрежа, където събира близо 15 000 зрителка аудитория. 

Той прави и силен пробив с няколко звездни интервюта, а певците разкриват големи тайни, които не смеят да признаят пред никой журналист. Фолк идолът Галин също се включи и призна пред колегата си доста тайни, някои от тях шокираха неговите почитатели. 

Деси Слава изплака пред DJ Дамян : Синът ми ме бие, защото... ВИДЕО

Изпълнителят има съмнения, че е изкарал коронавируса преди няколко месеца. Пътувал по работа в Турция и оттам се върнал с висока температура и суха кашлица. И затова след обявяването на извънредното положение решил да се изолира вкъщи сам, вместо да се прибере при семейството си в Добрич и да ги изложи на риск. 

"Използвам изолацията да пиша нови песни, вече имам доста създадени проекти. Виждам се с много малко хора - двама, трима, за които знам, че също никъде не ходят", споделя той във видео разговор с известния диджей. 

Галена призна пред DJ Дамян: Разболях се от коронавирус в Америка и... ВИДЕО

Галин е направил дует с Диона, преди кризисната ситуация, но няма намерение да я пуска все още. "Парчето е купонджийско, дискотечно, здрав кючек бих казал, и в този момент ще е ненормално да го пуснем", заяви Галин, който се изявява успешно и като продуцент на 'Алфа мюзик", а в каталога му са успешните певици Лидия, Десита и Диона. 

"За мен, като мъж, е по-лесно да работя с жени, защото ме слушат повече. Когато се съберат да работят двама мъже става по-трудно, мъжкото его се проявява. Момичетата ме слушат, имат ми доверие и респект", казва той.

 

И допълва: "И към трите има достатъчно голям интерес от меломаните. Работя еднакво и за трите, дори чисто финансово. Завист би се проявила тогава, когато нещата при някоя от тях не вървят. Но към момента и трите ми певици се развиват успешно". 

Дамян и Галин си размениха комплименти за хубавата физика и чалга певецът призна, че поддържа форма и в домашни условия, макар да е по-трудно. С готвенето няма проблем, тъй като яде само месо и ориз и не се изискват специални кулинарни умения за приготвянето им./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Ман@асаряни

Ман@асаряни 13.05.2020 11:38

Хубав ма@гал, кога ще си ходят в Индия

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 13.05.2020 21:40

http://kamerimoreto.eti.pw

Inteligent

Inteligent 13.05.2020 22:12

Въх мори майко мноу тъпи тез двамата бе