logo

Галена призна пред DJ Дамян: Разболях се от коронавирус в Америка и... ВИДЕО

Галена призна пред DJ Дамян: Разболях се от коронавирус в Америка и... ВИДЕО

Галена се оказа единствената звезда, която реши да се покрие съвсем по време на карантината. Тя е имала идеи за лайф концерти, но след като видяла, че всички вече го правят, се отказала. 

А от няколко дни Галена е силно притеснена, тъй като май ще се окаже, че е изкарала вече този вирус. Тя се пусна във видео връзка с хитовия DJ Дамян и сподели с него своите притеснения. Тя отказва всякакви интервюта, но пред Дамян реши да проговори, защото го цени като професионалист и приятел. 

Преди броени дни Галена се чула със свой приятел от Америка и се заговорили за ситуацията там и многото жертви.  "Той ми каза, че е изкарал вируса и е минало сравнително леко. Твърди, че този вирус е пуснат два-три месеца преди да го обявяват официално от Китай. Той ми казва, че го е изкарал преди 3-4 месеца. Веднага ми светва лампичката, че аз се видях с него в Лас Вегас в средата на ноември на едно мое турне. Върнах се с висока температура и страшна треска. Би могло да съм изкарала този вирус. Децата ми също имаха кашлица. Един месец имахме здравословни проблеми, докато Галин е с по-силен имунитет. Ще си направя тест, с който да се разбере дали съм го преболедувала", споделя голямата ни чалга звезда. 

 

Социалната изолация в началото не се отразила добре на Галена, която открито призна всичко пред своя приятел Дамян. "Повече съм се изолирала отколкото трябва. Забравила съм да работя с Инстаграм и с телефона си въобще, шокира го тя в самото начало. 

"Реших да правя неща, за които съм нямала време. Минах  през всички фази на карантината, но си дадох сметка, че това може да доведе до нещо по-лошо. Моите мъже вкъщи ме харесват и не ми дават да се гримирам. Те свързват гримирането с това, че ще ходя на участие, особено малкия ми син.  Първата фаза беше с мисълта: ''Какво ще правим сега" и гледането на брифинга с най-известния човек в момента. Адмирации! Цяла България е впечатлена от ген. Мурафчийски. Втората фаза започна с лека депресия, започнах да готвя и да ядем всички. После си казах, че след края на карантината не искам светът да ме види дебела. Спрях да готвя", казва изпълнителката на "Стара каравана".  

И допълва: "Важно е да не драматизираме и да сме положително настроени. Както пея в една моя песен - важно е да си седнем на трите букви. Да си върнем стария живот и да го ценим. Всеки е прекалил с нещо и сега е моментът да си направим равносметка.  Мечтаех за време, в което ще съм до децата си като нормална майка. И досега се съдих, че не мога да си го позволя. Казах си, че сега е моментът да съм майка и домакиня като една нормална жена. Много ми липсват моите фризьори, гримьори и приятели, но не липсват на ноктите и косата ми, които си почиват в момента"./ show.blitz.bg

 

Коментирай

Чичо Васко

Чичо Васко 14.04.2020 13:22

Ох само един път искам да й го погаля клиторчето

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 15.04.2020 13:20

http://coronavirus.eti.pw

panda

panda 30.04.2020 14:38

Да се пази от коронавируса да направи една-две свирки за дезинфекция има опит гледали сме в ютуб

Мила

Мила 10.05.2020 13:05

Иво Аръков е голям нещастник.Всички го изоставят и сигурно се е депресирал.