Майката на новата Мис България хич не е случайна  СНИМКА

Майката на новата Мис България хич не е случайна СНИМКА

Новата Мис България Сара Младенова има от кого да е наследила красотата си. В стори в инстаграм най-красивата нашенка за тази година показа майка си, която е била вдъхновение не за кого да е, а за самият Пако Рабан.

Известният моделиер дори кани родителката й Соня Петрова в Париж. В края на 90-те години Рабан бе в България и тогава не скрил възхищението си от красавицата. Брюнетката е печелила и конкурс за красота у нас точно като дъщеря си и е станала Мис Златни пясъци през 1996 година.В момента обаче Соня Петрова е бизнесдама и управлява туристически бизнес. Тя е собственичка на къща за гости недалеч от Котел в град Върбица. Приказното имение е изградено с европейски средства. Една от трите фирми, която майката на Мис България управлява, носи името и на Сара. 

Сара е на 17 години и е 11 клас в СУ “Йоан Екзарх Български”, в паралелка с испански език. По лицето на красивицата няма никаква външна намеса и химия, всичко е естествено. Дори устните, за които често я подпитват. “Генетично са ми по-големи”, категорична е тя.

Сара е висока 180 см и тежи 64-65 кг. Може да се каже, че е самоук модел, не е част от агенция. През 2012 г. за първи път спечелила Мини Мис Североизточна България./show.blitz.bg 

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 27.11.2021 1:56

Много станаха магьосниците.

Санти

Санти 27.11.2021 5:38

Майката е по хубава!

Бай Ху

Бай Ху 27.11.2021 9:56

Майката е наистина красива за разлика от дъщерята.