Известен диджей е българският вариант на Грозната Бети (Снимки)

Известен диджей е българският вариант на Грозната Бети (Снимки)

Стилът, в който се изявява DJ GANX /Георги Каменов/ е hip-hop, EDM & Commercial dance. Зад гърба си има стотици участия като DJ и MC в едни от най-добрите клубове в страната и е бил на една сцена с Криско, 100 Кила, Ъпсурт, Dim4ou, Скандау, Павел и Венци Венц, Мария Илиева, Тита, Дара и др. GANX може да се похвали и с няколко участия в Белгия, Холандия и съседна Гърция, като най-големият му успех зад граница е пред-партито на Benny Benassi, на което той е бил официален диджей.

Георги Каменов е българският вариант на сериала „Грозната Бети” и типичен пример, че в живота колелото се върти. Макар че в момента звездата на диджея изгрява все повече и повече, в миналото е било точно обратното.

„Като малък бях доста пълен и затова всички ме обиждаха и не искаха да дружат с мен – биеха ме, имах тежко детство”, споделя с тъга талантът.

Като почти всяко малко момче и той бил запален по футбола. Винаги го слагали на вратата, с думите: „най-дебелият е вратар”. От една страна му било гадно, но от друга се радвал, че все пак го забелязвали… И за да привлече още повече вниманието на връстниците си, Георги се самонаранявал като се хвърлял безразсъдно на цимента, за да спаси ударите към вратата.

След завършването на начално училище Георги си казал, че не иска повече да бъде унижаван и се записал да учи бойни изкуства. Започнал усилени диети и тренировки. Само за едно лято отслабнал с близо 12 килограма, което му помогнало да придобие така желаното самочувствие, но за кратко. В гимназията диджея се запалил по танците и по-конкретно по класическия и модерен балет и решил да замени кимоното с трико и пачки.

„Всичко, което бях изградил като самочувствие пред съучениците ми се срина с първото излизане на сцената. Едно е да кажеш тренирам бойни изкуства, друго е да кажеш балет”, коментира диджея.

С годините подигравките все пак отшумели. Георги пораснал на височина, станал по-хубав, а и по-уверен. С балета обикалял различни държави и факта, че се връщал постоянно с медали от различни републикански и световни форуми и че съблекалните с балерините били общи, вече не предизвиквал подигравки, а завист сред връстниците му.

Той е от създателите на първото по рода си шоу в България Bounce to the future, заедно с хип-хоп танцьора V.I.K.O /Виктор Гърков/ и светлинното представление на робота Dorian /Николай Тодоров/. В основата си шоуто се състои от огън, светлина, танци и музика. С тези елементи се разказва историята на група приятели, които се обединяват, за да създадат нещо магично, което да докосне публиката. 

Тримата са силни индивидуалисти и трудно работят в екип, обаче преодолели различията в името на съвместния им проект. Идеята за Bounce to the future дошла преди една година, докато правили разбор на други програми. Така стигнали до заключението, че обикновено човекът, който прави светлинно шоу, е много статичен и в повечето програми няма идея, нито хореография. Много се впечатлили от Бионсе и нейния балет, които изнасят hight level пърформанс и решили да направят нещо подобно като използват целия си натрупан опит досега./show.blitz.bg. 

 

 

Коментирай