Ето къде Ненчо Балабанов среща любовта и какво го удря в този момент... ВИДЕО

Ето къде Ненчо Балабанов среща любовта и какво го удря в този момент... ВИДЕО

Ненчо Балабанов най-накрая е щастлив в любовта и като че ли е открил жената, с която ще свие семейно гнездо съвсем скоро. Поне такъв вид дава от снимките си в социалните мрежи, а и след скорошните си признания в ефира на Нова тв.

Актьорът и тв водещ вече не крие, че е на крилете на любовта. "Любовта е най-зареждащата емоция. Дава криле. Пожелавам го на всеки да го изпитва по-често. Това е ключът и това е пътят", каза Балабанов в предаването "Събуди се".

Ненчо Балабанов се обясни в любов! Вече не крие младото си гадже СНИМКИ

Звездата от хитовия комедиен сериал "All Inclusive" се е запознал по тревиален начин с любимата си - на парти. Това се е случило само ден, след като заявил в интервю, че връзките не са приоритет за него на този етап.

Ненчо Балабанов се уреди с младо и богато гадже СНИМКИ

"При мен започна много случайно, като гръмотевица ме удари. Не вярвах, че любовта от пръв поглед съществува. Текстът, който написах за новата песен, е разказ за това какво се случи", коментира още той.

Балабанов разказа още, че ще събере няколко двойки за видеоклипа към новата си песен. Всеки желаеащ може да кандидатства за участие с клип./show.blitz.bg

Коментирай

1234

1234 22.05.2022 11:07

Удря го криза на средната възраст. Може и нещо да му падне на главата, случайно, докато се разхожда по алеята.

Линда

Линда 23.05.2022 7:32

Нали беше срещнал любовта - Симона Пейчева?