Албена Вулева удари дъното, съблича се за пари и иска... СНИМКА

Албена Вулева удари дъното, съблича се за пари и иска... СНИМКА

Албена Вулева изчезна от публичното пространство, а преди години активно дефилираше с островърхите си коментари и писания. Бившата тв водеща, която всички помнят със скандални репортажи и поведение, сега хвърли страшна бомба за себе си.

Към днешна дата устатата блондинка е много далеч от медиите. Вече не е толкова активна и в социалните мрежи. За сметка на това обаче, не спира да публикува свои еротични снимки и видеа срещу заплащане, за които ви информирахме още миналата година.

Потрес! Албена Вулева лъсна в сайт за еротични модели СНИМКИ 18+

Вулева е част от непрекъснатото популяризираща се платформа OnlyFans, където секси кадрите й са достъпни само за потребителите, заплатили желаната от нея такса - в случая 10 долара, срещу които съдържанието е видно в рамките на месец.

Срам! Албена Вулева проси пари за ново чене на майка си СНИМКИ

В профила си 45-годишната Вулева има 95 публикации и често позира с екстравагантни тоалети и бижута. Разбира се, както и навсякъде другаде, и в този случай се намират недоброжелатели, които публикуват кадрите, за които русата фурия иска пари, в други интернет платформи като фейсбук и инстаграм, пише "Телеграф"./show.blitz.bg