Валентин от "Игри на волята" пред БЛИЦ  за мръсните номера в шоуто, за новата си връзка и в кое предаване иска да участва

Валентин от "Игри на волята" пред БЛИЦ за мръсните номера в шоуто, за новата си връзка и в кое предаване иска да участва

Валентин Мичев е младо момче, което живее в Англия и с участието си в "Игри на волята" даде един добър пример на младото общество у нас. Той е изклзчително умен, с много добро образование, възпитание и етикет на поведение. Това го превърна в един от любимите участници на зрителите на шоуто. Не извади късмет на племе и трима от участниците му подляха вода, за да го отстранят от играта. И то на метри от финала, където безспорно заслужаваше да бъде. 

Наш репортер се свърза с Валентин, за да научим какво се случва с него след края на "Игри на волята", за любовната му връзка с друг участник - Елия, за задкулисните игри на останалите, за липсата на секс и т.н. 

 

- Вальо, разочарован ли си, че отпадна на крачка от финала?

- Разочарован съм, да, и то не само, че отпаднах на крачка от финала, а и от това че отпаднах по такъв нелеп начин. Никога не съм си представял, че мога да отпадна на пъзел, или поне не от Мани или Паулина.
Влизайки в игрите, моята главна цел беше финалната седмица, в която племената се обединяват. Яд ме е, че нямах възможност да играя индивидуално срещу финалистите.

- Все пак "светата троица" Стратимир, Паулина и Рабухчиев успяха и теб да отстранят, но тактично те държаха да им решават пъзелите...

- Светата троица" успяха да ме пратят на елиминация, въпреки че казаха, че “не се бяха наговорили”. Реално нито един от тях не ме отстрани директно в пряка елиминационна битка. Едно от нещата, за които съжалявам е, че именно не успях да изляза на арената в индивидуална битка с някой от тях. Вярвам че имах големи шансове да спечеля на много компонента битка, особено с пъзел накрая. Ако пък бях загубил, поне щяхме да сме решили спора, че тяхната коалиция е била по-добра и именно един от тях тримата ме е отстранил.

 


- Доволен ли си от себе си сега, когато се гледаш отстрани? Само положителни коментари има за теб...

- Изключително съм доволен от това, което показах. Влизайки в игрите, исках да дам пример на подрастващото поколение, и смятам, че това се случи. Постоянно получавам положителни съобщения в социалните мрежи, което ме прави безкрайно щастлив. Радвам се, че голяма част от зрителите успяха да видят реално какъв човек съм и да ме определят като позитивен  и добър играч!

- Какво най-много ти липсваше, докато беше в "Игри на волята"? Досега не съм се сещал да питам другите участници, но липсата на секс пречеше ли на играта?

- Влизайки в игрите, аз имах ясна представа за какъв формат съм одобрен. Не мога да кажа, че нещо съществено ми е липсвало, важно за мен беше просто най-близките ми да са добре.

Когато си в игрите, това може би е едно от последните неща за които мислиш, особено на реката и стопанството. Смятам, че повечето участници ще се съгласят над това мое твърдение.

- Разочарован ли си от някого конкретно? Смяташ ли, че беше изкупителната жертва в твоето племе?

- Гледайки предаването сега, някои от коментарите, които чувам по мой адрес, не ми харесват, но всеки има право на мнение.

Смятам, че беше огромна грешка да не разпадна приключенците. След разпадането на моята коалиция с Туджаров и Семира, беше ясно че при първа възможност "светата троица" ще се опитат да ме отстранят като ме номинират. За тях факта, че съм единственият, който може да реди пъзели в това племе, особено след като Милена беше взета от бойците, нямаше значение. Именно за това номинационните битки за мен бяха много по-важни от териториалните, за да може да не бъда номиниран.

- Мъжете от Приключенците подценяваха интелекта и като че ли залагат единствено и само на грубата физическа сила... Но това ли е най-важното в "Игри на волята'?

- Ако все още има някой, който смята, че битки се печелят единствено с груба физическа сила, то явно не е гледал формата внимателно. Силата е само един от нужните компоненти да печелиш. Битки се печелят с ум и най-вече с правилна стратегия. Факт е, че голяма част от играчите този сезон бяха добре подготвени физически, но не и за пъзели/логически игри. Точно там се правеха големите обрати. Дори да изостанеш 5-10 минути на физическата част, ако противникът ти после не може да нареди пъзела за 1ч, то ти преспокойно ще го настигнеш и ще обърнеш играта. В този сезон имаше много силови играчи и малко решаващи пъзели. Кои са по-важните, всеки може сам да си прецени.

 


- Кой искаш да спечели?
 

- Неведнъж съм казал че имам няколко фаворита от самото начало, избирайки по 1-2ма от всяко племе. Двамата ми големи фаворита са Боби и Милена. За съжаление Милена отпадна, надявам се Боби да се задържи възможно най-дълго. Също подкрепям Морунов и Елизабет, с които никога не бях в едно племе в игрите, но са показали многократно колко са добри на арената.

- Разкажи ми за живота си в Англия? От кога си там, какво правиш и каква съпоставка би направил с България?

- Преместих се в Англия със семейството ми през 2009, като аз бях на 12. Изучил съм се, като съм завършил и университет със специалност Банкерство и Финанси. През 2017 започнах да работя за сегашната си компания. В момента съм одитор, като да стана квалифициран одитор и “chartertered accountant” се наложи да надграждам бакалавъра с ACA qualification. Успешно завърших квалификацията през 2020. Целта ми е някой ден да стана партньор в компанията, в която работя.

Трудно е да се направи съпоставка при положение, че съм живял толкова години в Англия, но животът тук е по-динамичен и забързан. В България сякаш времето е спряло, или поне така го чувствам когато се прибирам.

- Мислиш ли в бъдеше да се върнеш в родината?

- На този етап не бих се върнал в България. Виждам себе си във компанията, в която съм. Не мисля, че ще е адекватно да загърбя всичко, което съм градил четири години, старал съм се много. Ако някой ден се върна, не го изключвам, със сигурност ще е добре планирано, а не от днес за утре. Трябва да съм сигурен, че и финансово ще съм добре в България.

- Кои качества у българина харесваш и кои не?

- Българинът обича много да се оплаква и често срещам хора, които много говорят, а малко вършат. Разбира се, това не се отнася за всички, не може да сложиш всички под един знаменател, след като имаме толкова кадърни българи, прославили името на България по цял свят.

- Би ли се включил в друго риалити? Кое?

- Доволен съм, че участвах в "Игри на волята" и със сигурност бих се включил в друго предаване. Не се знае, може пък с Елия да ни поканят в “Един за друг” някой ден. Предпочитам предавания, в които има спортна част, но ако имах възможност/покана от което и да е, бих я обмислил.
 

- Как се случи любовта между теб и Елия?

- Откакто са започнали игрите през септември, съм се прибирал няколко пъти до България. Всеки път се събирахме с другите участници, включително и Елия, като с времето се сближихме. Започнахме да си пишем дори и като съм си в Англия, и то всеки ден. Имаше момент, в който си измислихме наша игра, където ако аз се представях добре на битките, получавах грошове, които можеше да харча в последствие. При следващото ми прибиране до България, например, похарчих 150 гроша, за да я изведа на вечеря и да сме само двамата. Така малко по малко с времето се сближавахме все повече и стигнахме до момент, където прекарвахме повечето от времето си заедно, когато аз съм в България. Със сигурност и играта ни с грошовете помогна. Изведнъж почувствах как тя е липсващото парче от пъзела ми.

 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

Тити

Тити 27.11.2021 14:08

Симпатичен.

Виктория

Виктория 27.11.2021 16:29

Пpoстовато момче. Щом фаворити са му гнyсният Борис и подлата интригантка Елизабет... нямам какво повече да добавя.

Тинка

Тинка 27.11.2021 17:46

Това момче трябваше да отпадне по рано. Няма физически качества, няма…. Ама поне е възпитан не като ония човекоподобни Симеон, Борис и рабухчиев.

Гошо

Гошо 27.11.2021 17:52

Я виж ти, а всички го мислехме за педа лче, даже и на кастинга му го казаха,че е която. А относно образованието му и възпитанието, без коментар, просто се видя какъв смешник е. Както и колко е умен. Всеки си плаща за тарикатлъка и той умника си плати...

Лъжльото

Лъжльото 27.11.2021 19:40

Захаросан смешко! Невинно, дори инфантилно излъчване, съчетано с боязлива усмивка на на*ало се дете и с идеали на Венециански, SORY, Лондонски търговец... Сори, Батка, ама не ставаш!!!

Нели

Нели 27.11.2021 20:50

Валентин е един прекрасен млад мъж. Възпитан, образован, умен, успешен, с много добра визия. По всичко личи, че живее в цивилизацията. За разлика от горилите, които толкова се гордеят, че са такива. Успех, Валентин!

Нели

Нели 27.11.2021 20:52

Чета коментарите и се чудя колко много злоба, завист и простотия има по тая земя.

Диди

Диди 27.11.2021 21:15

Сам сред маймуни и горили, трудно му беше.

Ами,

Ами, 27.11.2021 22:52

От сезона ще запомня с хубаво Валентин,Милена,Красима,Морунов,Мартин и Виктория/макар че беше за кратко/и никой друг.

Малии

Малии 28.11.2021 0:32

Комплексари що му завиждате ся?

Непозната

Непозната 28.11.2021 2:10

Възпитано и скромно момче,но за съжаление у нас на това не се приема- тук вървежно е нещо между хора и животни като Симеон,Рабухчиев,Борис,Стратимир и онази трътла Полина ....жалко

777

777 28.11.2021 2:50

Деградирал инфантил...

Чичо Гошу

Чичо Гошу 28.11.2021 8:54

Този отвратителен интригант ще ми го давате за пример... Колкото вашия сайт е любимец толкова и Вальо тъпото...

Играча

Играча 28.11.2021 9:01

Готин играч...

КОКО

КОКО 28.11.2021 16:58

За едно е прав. За победата са нужни интелект и ум. Еми отпадна точно когато беше нужно ум а не сила. А той и сила нямаше, гледах го в игрите как висше като прани гащи и се отказа.