Туджаров от "Игри на волята": Бях с пневмония, 3/4 от белия ми дроб не работи

Туджаров от "Игри на волята": Бях с пневмония, 3/4 от белия ми дроб не работи

Верислав Тъджаров е един от най-големите стратези в "Игри на волята", а коалицията му със Семира, Валентин и Милена работеше безусловно. Уви, той напусна формата в следствие на тежко заболяване, което не позволи продължаването му към финала. Няма спор, че Туджаров е много интересен персонаж и затова наш репортер се свърза с него, за да научим повече за самия него. 

 

- Първо нека те попитам как е здравето ти? Каква диагноза ти поставиха и излекува ли се вече?


- Диагнозата ми беше цитирам " нарисувана пневмония", която се оказа, че съм си носел около 2 седмици в "Игри на волята: България". В момента, когато отидох на скенер се оказа, че 3/4 от единия ми бял дроб не работи. Бях стигнал до състояние, в което не можех да легна на земята и спях седнал. След игрите ми отне повече от месец да се възстановя. Днес съм добре, но още не съм пробвал по-тежки тренировки и не мога да преценя, колко щети имам.

- Съжаляваш ли, че отпадна от риалити формата по този начин и толкова нелепо?


- Играта ми се движеше добре и почти бях стигнал до фазата, която щеше да подхожда още по-добре на моя геймплей (втора фаза, където се номинира по един човек). А освен това оставях и моя алианс, Вальо и Милена, сами срещу Светата Троица.- Да, сега Валентин е сам срещу "светата тройца". Двама човека от неговата коалиция напуснаха в рамките на ден...


- Вальо не е напълно сам, защото си има и Миленка (до някъде), но да - той е следващият на пангара. Светата троица държи всички карти в момента, но Вальо е изключително умен и подготвен и мисля, че ще успее да оцелее до втория етап, където нещата ще се размешат и ще има шанс да обърне играта в своя полза.


Изключително неприятно ми стана за него, защото ние със Семира не само бяха в една коалиция с него, ами си бяхме и най-близките хора там. А отпаднахме и точно един ден преди рождения му ден.

- Защо се стигна то това разделение на племето? Кой стои в основата на дрязгите?

- Може би аз седях в основата. Още отначало забелязах, че Светата Троица са един блок, който ще се пази и подкрепя и трябваше да направя нещо по въпроса.


Тяхното виждане беше, че те са тримата най-силни играчи и останалите от племето сме там просто да им помогнем да стигнат финала. Аз не съм влезнал с такава цел, разбира се, и трябваше да сформирам опозиция, която да им се противопостави. Силни или не, "Игри на Волята:България" е много по-комплексна игра от едно физическо състезание и да си мислиш, че имаш гарантирано място на финала, защото си се справил добре на някоя битка е голяма грешка.

Не случайно нашите дрязги възникваха, когато трябваше да гласуваме за нещо. Тяхната визия не съвпадаше с нашата. През другото време и особено на игри се разбирахме доста добре и не случайно спечелихме толкова битки без да превъзхождаме физически някое от другите две племена.
- С какво се занимаваш в момента и все още ли си на мнение, че работата в офис е "по-опасна от гмуркане с акули"?


- В момента се занимавам с това, с което се занимавах и преди - имам си сайт globalcastaway.com където продължавам да качвам различни travel съвети, гайдове, вдъхновения и какво ли не. Работата в офис е не само по-опасна от гмуркането с акули (акулите всъщност не са зли същества и гмуркането с тях не е толкова опасно) ами от почти всичко на този свят. Работата в офис те закотвя в зоната на комфорт и без да се усетиш целия ти живот преминава в това да вършиш нещо, което никога не би правил ако не ти трябваха пари. Без да се усетиш потъваш все повече и повече в този rat race и накрая се оказва,че животът си е минал, а ти просто си го наблюдавал отстрани.

- Смяташ ли, че победител в "Игри на волята" може да бъде човек с акъл и без мускули?


- Възможно е, да, ако победителят има акъл в излишък, дори да куца в департамента с мускулите, може да успее да си подбере правилните противници за финала и  евентуално да победи. Това изисква много късмет обаче. Най-голям шанс има някой, който има завидни способности и в главата и в бицепса...като Вальо например.

- Пътувал си много по света, но успя ли да намериш своето място? Къде ти харесва най-много и би се задържал по-дълго?


- Моето място е в самолета, на път за някоя непозната дестинация пълна с чудеса за откриване. Бих се задържал на доста места. Иначе, Португалия, Италия, Тайланд, Бали са все места, в които съм планирал да остана да поживея за малко. България също не е за подценяване. Всъщност ако целта ти е да разгледаш Европа, няма по-добро място за база от България - вкусна храна, евтини полети, бърз интернет, милион фотогенични местенца из планините. Неслучайно и сега съм си тук. 

- Какво не знаят зрителите за теб?


- Мога да живея само на хляб и лютеница.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

Архитекта

Архитекта 23.10.2021 15:54

Какъв стратег е тази мишка?Носеше се като светите мощи и едвам си движеше рахитичното тяло.Понеже намери други двама мишока по-кухи от него реши , че е големия стратег.Ако му изпаткаш един шамар на този ще почне да плаче и да пита за майка си.

GBbg

GBbg 23.10.2021 16:55

Пълен боклук си мамин сине .Заряза жена си (Валентина ) и fuck off

Ами,

Ами, 24.10.2021 11:52

Туджаров се провали в "Сървайвър''провали се и в тЪпаревите "Игри на фарса''.Само със задкулисие и криене зад жените не става.