Саня Борисова: Видях страховете и слабостите си и вече знам как да ги преодолея!

Саня Борисова: Видях страховете и слабостите си и вече знам как да ги преодолея!

Актрисата Саня Борисова, която бе една от големите звездни изненади в новия сезон на "Фермата", вече е извън него, след като отпадна, победена от детската учителка Маргарита с впечатляващ резултат в първия женски дуел в риалити формата.

Чаровната блондинка водеше убедително до средата на битките и успя да изненада съотборниците си чорбаджии с грация, ловкост и изключителен фокус, резултат от заниманията й с китайското бойно изкуство тай чи.

Предизвикателството, което я събори обаче, бе "Редене на думи", в него по-ловка в изписването на изречение със завързани очи бе състезателката от отбора на сиромасите.

В крайна сметка Саня  напусна "Фермата" със сълзи на очи, а откровенията, които прави веднага след това, са в интервюто й за "ШОУ"!  

- Саня, вече си извън "Фермата"! С какви равносметки?

- Щастлива съм, че бях част от тази нестандартна игра, която в същноста си е ценен социален експеримент. Видях себе си в различни от обичайните за мен ситуации и това ми донесе повече яснота какъв човек съм и кои мои качества са ценни.

Саня Борисова: Уча се от грешките си и продължавам напред!

Успях да видя също така и страховете и слабостите си по-ясно, което ми помага да ги приема и преодолея.

- Имаше много подмятания по твой адрес, че се грижиш повече за външния си вид, отколкото за фермата. Така ли беше наистина?

- За да вляза в предаване като "Фермата", значи имиджа за мен не е приоритет. Това обаче не означава, че не е важен, дотолкова, че да се чувствам комфортно в собствената си кожа и извън нея по възможност.

Държа на хигиените си навици, дотолкова, че ценя здравето си. Затова се грижа също и за кожата на лицето си, като използвам мицеларна вода и крем. Това е елементарна всекидневна грижа и много ме изненадва, че прави такова впечатление.

- Как се справи в чисто емоционален план след грубите думи и директни обиди на Иван Милин, който дойдоха малко след като той удари Елизабет?

- Като не приемам обидите лично, а осъзнавам, че те са плод на страховете на човека, който ги изрича. Стремя се да успявам да бъда адекватна в ситуацията и да не се подвеждам по чуждата слабост. Не винаги успявам, но се старая в този посока.

Така се съхранявам и в някои случаи дори успявам да помогна и на другия да се вразуми, стига той да е готов за това.

- Ивайло Шопски успя и да те разплаче с критиките си, че имаш пасивно отношение към работния процес в стопанството на чорбаджиите. Колко трудно всъщност ти беше в тази среда?

- Да ме разплаче чак не е успял, но да ме изкара извън равновесие да. Вторият му опит за вербална агресия към мен до голяма степен беше успешен. Направи го в момент, когато след 14-часов пореден интензивен ден, се подготвях за сън, а той реши да ме нападне.

Замислям се колко ли трябва да е объркан човек в главата си, че да има поведението на Ивайло? Давам си сметка, че и на мен нищо човешко не ми е чуждо. Всеки в някакъв период от живота си е объркан, надявам се да се осъзнае скоро. Пожелавам му да получи този подарък от участието си.

Не тая никакви негативни чувства към него, просто избягвам хора с поведение като неговото, намирам ги за токсични.

Саня Борисова се пусна по бански и изпоти мрежата! СНИМКИ 18+

- Мислиш ли, че популярността ти извън формата е повлияла на отношението, което имаха останалите към теб?

- Мисля, че да.

- Когато Орлин Горанов пристъпи прага на фермата, ти видя в негово лице своя спасител. Оправда ли той очакванията ти?

- Да си призная в началото усещането ми беше сякаш съм в клетка с диви зверове и появата на Орлин много ме зарадва, но бързо осъзнах, че той всъщност е извън клетката и изместих фокуса си от вън на вътре, където всъщност си бях.

И понеже ситуациите вътре бяха толкова интензивни и на моменти доста изтощителни за мен, нямах достатъчно сили да му обърна повече внимание. Така че какво означава аз да съм имала очаквания към него?! Той си е супер в поставената му роля.

- Има ли някой от участниците, с когото би искала да продължиш приятелски взаимоотношения и след края на „Фермата”?

- С радост бих се видяла с всички тях, ако организираме общо събиране, а с кои ще запазим топли чувства и връзка времето ще покаже.

Изненада! Саня Борисова с нов мъж в Неапол!

- "Фермата" ли е най-трудното предизвикателство, което си поемала в живота си? И ако можеше да избираш отново в този момент дали да участваш, какво би било решението ти?

- Животът ме е срещал с много трудни предизвикателства. Много съм страдала заради това. Сега обаче започвам да разбирам, че те ми се случват, за да израствам и да се уча да съм благодарна за тях.

- Какво ти предстои оттук нататък? В миналия ни разговор ми спомена, че скоро се надяваш да реализираш първия си авторски сценарий…

- Да, впрегнала съм сили в реализирането на частен кино филм по мой сценарий. В момента сме в етап на събиране на екип. Жанрът е фентази-драма и това ще е първият фентази филм, който обаче не цели да се мери с холивудските от този жанр, като разбира се ще се постараем и в тази посока, а разчита най-вече на дълбок и смислен сюжет.

Също така от този сезон съм част от трупата на театър "Възраждане" и се надявам скоро да започна репетиции за предстоящо представление.

- А в личен план какво следва за теб?

- Избирам да живея живота си естествено, да се радвам и благодаря за всичко, което ми се случва. Намерението ми е да се развивам, както в професията си, така и в личен план, без обаче да го правя самоцелно./show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай