logo

Саня Борисова: Уча се от грешките си и продължавам напред!

Саня Борисова: Уча се от грешките си и продължавам напред!

Актрисата Саня Борисова със сигурност е една от големите звездни изненади в новия сезон на „Фермата”, който стартира на 6 септември в ефира на bTV.

Чаровната блондинка, която преди броени месеци изживя драматична раздяла с актьора и режисьор Ники Илиев, изглежда готова да отвори нова страница в живота си. А може би вече го е направила…

В откровен разговор за „ШОУ” Саня Борисова разкрива за какво съжалява, кой я кара да сияе така напоследък, както и в какви отношения е днес с бившата си половинка.

 

- Саня, безспорно е изненада, че ще те видим в новия сезон на „Фермата”. Как се реши да участваш?

- Познавам продуцентите Иван и Андрей. Те ми разказаха с голяма страст за любимия си проект „Фермата” и техния ентусиазъм много ме впечатли. Аз обичам хора, които влагат сърцата си в своята работа. „Фермата” е стойностен телевизионен проект, от който и участници, и зрители могат да научат много.

- Какво неочаквано да очакваме от теб в шоуто?

- Нямам идея, ще видим... За мен самата всичко ще е ново и неочаквано.

- Екстремна личност ли си? Защото имаш вид на много романтично и нежно момиче…

- В никакъв случай не съм крайна, но някои леки екстремни изживявания ми допадат. Бих се определила като уравновесен човек.

- Как бягаш от етикетите в живота, от клишетата и от вредните слухове?

- Като оставам вярна на себе си.

- Наскоро беше качила разкошни снимки по бански, които предизвикаха бурни реакции в социалните мрежи. Кой те кара да сияеш по този начин?

- Чак бурни реакции, звучи ми доста преувеличено. Мисля, че станаха красиви снимки и естетически издържани. Сиянието за мен произлиза от физическото ни здраве и психологическа удовлетвореност.

- В какви отношения сте днес с Ники Илиев?

- Приятелски. На този етап се разбираме много добре.

- Разкажи ми малко и за сестра си, която е не по-малко красива от теб. С какво точно се занимава тя?

- Сестра ми е много успешен модел и инфлуенсър в Дубай, където живее от 15години. Много сме близки, обичаме се и се подкрепяме.

- Има ли нещо, за което съжалявам в момента в живота си?

- Не, не съжалявам за нищо, просто се уча от грешките си и продължавам напред. Ценя и се наслаждавам на всичко, което ми се случва.

- В професионален план какво ти предстои?

- След „Фермата” ми предстоят театрални изяви на сцената на театър „Възраждане”. Надявам се да реализирам и първия си авторски сценарий.

- А в личен какво би искала да се случи още?

- На този етап да реализирам свой филм и един ден да имам голямо семейство./show.blitz.bg

 

Интервю на Анелия ПОПОВА

 

Коментирай