logo

Теди Александрова шокира с признания

Теди Александрова шокира с признания

Фолк звездата Теди Александрова се включи във видео разговор с колежката си Роксана. Двете си поговориха за възникналата ситуация с пандемията по света. 

Русата фурия направи шокиращи признания за заниманията си в изолация и как всъщност й се отразява кризата, която удари много сериозно артистичните среди. 

“Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар, обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечения са моите участия… Освен че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена, избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личният пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса“, споделя изпълнителката на "Чалга пеперудки". 

Категорична е, че вместо да се оплакваме и да търсим само негативите, трябва да видим и позитивите от това да сме вкъщи, като основният е времето, прекарано с любимите ни хора, което никога не стига в забързаното ежедневие.

“Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме с най-близките си. Да пренаредим главите си, да преподредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг. Това, което се случва, не е случайно и не е просто вирус като вирус, а е за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът“, обяснява тя.

Не крие, че работата истински й липсва. Първото нещо, което ще направи след карантината, е да отиде в студиото и да запише всички песни, които са й в главата в момента, защото много й се твори. А рецептата й за успех е мотивацията.

“Трябва нещо отвътре така да те развълнува и да те провокира, че да го почувстваш и изпееш по такъв начин. Да бъде истинско и да докосне публиката. Когато правиш нещата от сърце, само тогава се получава“, казва Теди./show.blitz.bg

Коментирай

Шеф

Шеф 03.04.2020 13:12

Тя ако пее така както прави свирки,щеше да е топ певица.ама......

Гост

Гост 03.04.2020 15:35

Какво прозрение...

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 04.04.2020 15:19

http://coronavirus.eti.pw

Кака Станка

Кака Станка 05.04.2020 7:08

До Шеф Ти пък откъде знаеш какви свирки прави? Сигурно си имал еротични сънища по време на изолацията. Горкичкият!