Ивана копира от Галена

Ивана копира от Галена

Януари месец е по-специален за певицата Ивана. Има два повода за празник - рождения си ден на 31-ви, както и подписването на договора с "Пайнер". А тази година бележи професионален юбилей - цели 20 години на професионалната сцена. 

По този повод звездата е решила да направи нещо грандиозно. Тя ще отпразнува юбилея си на сцената на пловдивски клуб, заедно със своя бенд ще пеят на живо за нейните най-верни почитатели. За да поздравят рожденичката и нейните специални гости, в Града под тепетата ще дойдат много звездни имена от българската музика, а едно от тях е Силвия Кацарова. 

Певицата на народа, както наричат Ивана, е подготвила и изненада за присъстващите на рождения й ден – нов, доста впечатляващ музикален проект, извън границите на поп-фолка.

Уви, мераците й за нещо иновативно удариха на камък. Почитателите на фолк музиката веднага скочиха срещу нея, че копира по-успешната си колежка Галена. На 21 януари изпълнителката на "Феноменален" отпразнува своите 15 години на сцена с пищно парти в столичен клуб. И за пореден път тя задава тон на гилдията в коя посока да поемат след нея. 

"Едва ли Ивана помни изобщо откога пее, но нали Галена празнува, дай сега всички да се изредят", пишат в социалните мрежи възмутени почитатели. Каквото и да си говорим, едва ли ще има певица, която да може да надхвърли това, което направи Галена. А тя показа и истинско уважение към своя фенклуб, като им подари лимитирана серия календари. /show.blitz.bg

 

Коментирай

mileni

mileni 06.02.2019 9:07

животът без любим човек и деца няма смисъл.ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! http://bit.ly/2kqNpXz