Емануела разкри по какви мъже си пада и с какви не би си легнала за нищо на света ВИДЕО

Емануела разкри по какви мъже си пада и с какви не би си легнала за нищо на света ВИДЕО

В светския подкаст на БЛИЦ "Не съм такъв човек" певицата Емануела най-накрая си призна по какви мъже си пада или по-точно по какви не си пада. 

С това си откровение Емануела дава на мъжете ясна представа дали имат шанс с нея или изобщо да не се пробват. Тя е доста опарена от предишните си връзки и със сигурност ще бъде по-внимателна при следващия си избор. 

"Искам на мъжа до мен да му имам респект. А респект мога да имам на мъж, който не ме пуска, да не ме оставя. Да е изградил уважение и да му имам доверие, а не да ми прави някакви номерца. Стигне ли се дотам, въпрос на време е и любовта да се изпари", категорична е Емануела. 

На въпрос каква трябва да е визията на мъжа до нея, тя отговря: "Само да не е дебел. Нямам нищо против дебелите хора, но не мога да си представя, че ще бъда с дебел мъж. Има някои, които са пухкави и сладки, но има други, които са... ". 

Наксоро Емануела се раздели с последния си приятел Мартин, по-известен като Елвиса, и е доста наранена от неговото отношение след края на отношенията им. 

Цялата изповед на Емануела може да гледате в линка по-долу: