Татяна Лолова призна своя голяма болка

Татяна Лолова призна своя голяма болка

Татяна Лолова е актрисата, която предизвиква усмивка в хората. Съвсем скоро - на 7 април, тя ще получи и наградата за цялостно творчество на името на Георги Калоянчев на церемония по връчване на театралните награди за хумор и сатира "Златен Кукерикон". Асоциацията за нея винаги е свързана с положително настроение. В действително обаче, за Лолова животът изобщо не е само блясък, слава, цветя и рози, както може би мнозина предполагат.

Актрисата не е от популярните ни личности, които търгуват с личния си живот. Дори напротив – не се е натрапила нито веднъж в медийното пространство с житейските си премеждия. И въпреки това тях ги има. Съвсем наскоро Лолова се сети за един от болезнените си периоди.

Татяна Лолова накара шофьор да си глътне граматиката!

Връщайки лентата назад във времето, голямата ни актриса се сеща за бурните си и наситени откъм щури прояви ученически години. Но и за един преломен момент, след които вероятно и съдбата й е тръгнала мощно във възходящ план.

„Поначало се имам за много драматична актриса. В училище още бях известна като „актрисата”. И още не мога да достигна нивото на актьорското си майсторство от ученическите години”, признава с усмивка Лолова. Но и добавя нещо, което със сигурност ще накара много от колегите й да сведат глави:

„Аз винаги казвам, че съм влязла без връзки, защото моят баща почина, когато бях на 16 години. Майка ми поиска да напусна училище, за да помагам в отглеждането на брат ми. И тогава я извикаха от учителския комитет да й кажат, че в мен има някаква дарба, която трябва да се развива и тя трябва да ме остави. И тя ме остави”. Този момент не е никак лек за голямата ни актриса, която от съвсем малка е трябвало да бъде отговорна, сериозна и мъдра.

Татяна Лолова проговори за финансовото си състояние!

За Татяна Лолова интересите никога не са били водещ мотив при взимането на решения, още повече пък, когато става дума за театър. Може би и заради това тя оценява и най-малкия искрен жест на внимание към себе си.

След смъртта на съпруга си, Татяна Лолова иска да живее с...

„Веднъж, тръгвайки си по ул. „Цар Освободител”, ме настигна едно младо момиче с бял карамфил с червени ръбчета. Това не са най-красивите карамфили, но той ми е толкова скъп на сърцето, защото тя ме докосна, остави ми карамфила и ми каза: „Искам да знаете, че Вие сте много важна в моя живот”, разказва актрисата. Това момиченце няма да го забравя никога. Такова чувство не съм виждала”, споделя с умиление актрисата, за която щастието винаги е на ръка разстояние.

„Щастието е винаги отпред. Винаги си с протегната ръка към него. А може би щастие не съществува - ти трябва да си го създаваш. Или го има, но не се показва. Или като се покаже, трябва да го хванеш здраво. Но нека не говорим за щастие, нека говорим за нормален, човешки контакт. Това е щастието. Да си допаднеш с отсрещния. Да имаш хора, с които ти е приятно”./show.blitz.bg