logo

Татяна Лолова проговори за финансовото си състояние

Татяна Лолова проговори за финансовото си състояние

Актрисата Татяна Лолова, която наскоро загуби своя спътник в живота - Светослав Светославов -Славето, след тежко и продължително боледуване, се чувства окрилена от безкрайната любов, която получава от своите почитатели.Именно те я държат на крака, както и семейството й, което я боготвори и има за идеал в живота. 

Това я прави душевно богата. Признава обаче, че парите са важна част от живота на всеки един човек. „Без пари не може – нито младост, нито красота, нито настроение. Човек трябва да си поддържа фасона, а това струва средства. Парите са свобода, но ги няма тук”, признава тя.

Големи суми се плащат на актьорите, които участват в чуждестранни продукции. Татяна не е от артистите, които получават покани за такива филми и съответно не е от актьорите с големи пачки хонорар. „Играла съм само няколко пъти и съм останала с приятно чувство. Чувала съм за Фрийман, че с него не може да се контактува. Той може би все още мисли, че ние сме с рога, копита и бодли. И затова предпочита да няма вземане - даване с български актьори”, разсъждава Лолова. Тези, които успеят да се докопат до чуждестранна продукция обаче - те се гушат с пари. 

 

Коментирай

Котаракът Еркюл

Котаракът Еркюл 11.01.2019 15:06

Ами то същото се случва и на хората,които не са актьори. Нищо не казва най-НЕ целуваната актриса в българското кино.

drakon

drakon 11.01.2019 17:02

a za]o ne kave[ za kolko lewa ti naprawiha apartamenta a ti ne se brykna i sys stotinka dori!!! toq remont s mebeli ,tehnika i wsi4ko za edin dom be[e napylno bezplatno pak ot na[iq dbob !!

стар артист

стар артист 12.01.2019 18:06

Тази е толкова сребролюбива, че едва ли хората го знаят Иначе, е като света вода ненапита, а за пари и готова на какво ли не вечно се пазари....

Трол

Трол 12.01.2019 18:35

Тъп, по-тъп, най-тъп, блиц...

Че тя е на възраст в капитализма ......

Че тя е на възраст в капитализма ...... 12.01.2019 18:36

Как да не се пазари....минималната пенсия на кой му стига..