Дъщерята на Константин го хвана с чужда жена и побесня ВИДЕО

Дъщерята на Константин го хвана с чужда жена и побесня ВИДЕО

Дъщерята на певеца Константин го спипа с чужда жена и побесня. Малката Мариана вече разбира и е напълно наясно какви ги върши баща й. А за едно дете е шок да види баща си с друга жена, затова му отмъсти по незабравим за него начин. 

Действието се разиграва с хранителен магазин, а Константин се задява с доста по-младо от него момиче.  Но изпада в много неловка ситуацията, когато бива хванат от дъщеря си, която вече е на такава възраст, че не може да бъде заблудена. 

Константин качи забавно клипче от случката, което е заснето единствено за забавление и трупане на лайкове в Тик-Ток. Както знаем, чалга идолът обича да прави хумористични видеа и определено му се получава. 

 

На последното такова го виждаме как се закача в магазин с колежката си Данна, Докосва я с пазарската количка по дупето, но в този момент се появява дъщеря му и със сила насочва нейната количка към баща си. Видеото има хиляди харесвания и е напът да се превърне във вайръл в социалните мрежи. 

"От къде му ги ражда акълът на Константин тези неща. Много е забавен, сбъркал си е професията, трябвало е да стане актьор", пишат като коментари под видеото негови почитатели./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай