Бомба в БЛИЦ! Любовен триъгълник в родния шоу бизнес СНИМКИ 18+

Бомба в БЛИЦ! Любовен триъгълник в родния шоу бизнес СНИМКИ 18+

Пищната британка Манал Ел Фейтури, която някои от зрителите са забелязали в сериала “Съни бийч”, е разбила сърцето на талантливия Даниел Пеев - Дънди от Dancing Stars, но е напът да направи същото и с мокрия сън на дамите - ММА боецът Даниел Илиев.

Близки до екзотичната, едрогърда красавица са категорични, че в момента съимениците се борят за вниманието ѝ.

Даниел Пеев, обаче, има завидна преднина. Чаровният актьор неведнъж е мачкал чаршафите с българската Уитни Хюстън, както наричат чужденката заради ролята ѝ във Варненската опера по текстове на американската поп прима. Манал и Даниел били повече от любовници, даже се говорело за брак, но Манал отритнала неопитния тогава артист, за да търси бляскаво бъдеще.

Манал с Орлин Горанов 

Името на Манал ел Фейтури нашумя напоследък след опитите ѝ да пробие с мюзикъл, използвайки имиджа на славния Орлин Горанов. Той е създаден по инициатива на Варненската опера, но се твърди, че благонадежден и отчаяно влюбен в Манал чужденец стои зад финансирането му . Той също не си поплювал и харчел пари наляво-надясно за Манал, която се хвали, че за порция суши няма да си вдигне телефона дори.

Явно Манал си е занижила критериите, заради малко свежа плът, защото близки до актьора Даниел Пеев твърдят, че вече ѝ плаче на рамото след изгонването от танцовото риалити. Завистници пък предполагат, че Манал драпа за светска слава и затова е склонила да прибере обратно пухкавият комик.

Но какво ще се случи с красивия, горещ и опасен ММА боец Даниел Илиев, който също драпал за вниманието на красивата Манал? Столични клюкари са категорични, че спортистът отдавна я канел на срещи и дори прекалявал с отношението, което ѝ показвал.

Дали Даниел и Дънди ще се срещнат на ринга за любовта на Манал? Ще накара ли младата британка мъжете да се хванат за гушите?

“Много е вероятно, защото Дани Илиев непрестанно говори за Манал и е като хипнотизиран. Пише ѝ и досажда непрекъснато”, издават колежки на красавицата, които може би ѝ завиждат.

С Дънди и Ралица Паскалева 

Междувременно Дани Пеев се закача очевидно с бившата си, като двамата коментират негова снимка в социалните мрежи. От разговора им става ясно, че Дани Пеев още не е изхвърлил старите си дрехи, подарени от изгората му. Сред тях е и шарена пижама!

Манал ел Фейтури отдавна търси слава и в България, след като се снима в няколко от чуждите продукции на киноцентър Бояна. Едрогърдата мадама е любителка на кучета и котки и живее в София и Лондон. Явно любовта е движеща сила, защото се твърди, че редица секссимволи от Съни Бийч, между които Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Иво Аръков правили неприлични предложения на Манал, но тя не им обръщала никакво внимание. Кой ще спечели любовния дуел за сърцето на Манал - може би ще разберем скоро!/show.blitz.bg