Татяна Лолова накара шофьор да си глътне граматиката

Татяна Лолова накара шофьор да си глътне граматиката

Татяна Лолова няма как да остане незабелязана, където и да минава, каквото и да прави. Актрисата се радва на особено внимание от страна на случайни минувачи, а също и от таксиметровите шофьори, чийто услуги ползва понякога.

Неотдавна обичаната актриса взе такси от района на столичната зала „Универсиада”, но остана сащисана от реакцията на шофьора, при когото попадна. „Този човек се побърка от вълнение, чак ми стана неудобно”, споделя Лолова, която неведнъж е споделяла през годините, че не е от онези суетни актриси, които непременно искат да предизвикват внимание, където и да ходят. Даже напротив – Татяна Лолова предпочита моментите, в които може да се уедини и когато е далеч от дома си.

Оказва се, че още при качването си в жълтия автомобил, актрисата буквално е била залята с всевъзможни предложения от страна на видимо щастливия от случайната звездна среща шофьор. Още щом я разпознал, мъжът й поискал автограф, след което помолил за снимка, а накрая с половин уста се опитал да вземе и личния телефон на Лолова.

„Потрес! Държа се като влюбен ученик! Не му отиваше изобщо на годините, а Таня се чудеше как да бъде хем тактична, хем на страна”, сподели пред „ШОУ” близка позната на актрисата, която в този момент е била до нея.

Преди броени дни Татяна Лолова публикува в личния си фейсбук профил свое разтърсващо признание, в което се обръща директно към хората, които не я долюбват.

„Много е хубаво да те обичат. Има и такива, които не ме обичат, но аз тях не ги познавам, те не ми се обаждат и така остават анонимни. Тези, които ме обичат, ги познавам по лицата. Те стават красиви. Независимо какви черти им е дала природата, те стават красиви, защото добрата енергия и усмивката правят лицето хубаво”, казва актрисата, пред чието ведро и усмихнато излъчване хората трудно остават докрай сериозни.

За капак в един от коментарите под публикацията си друг таксиметров шофьор – Жоро Стоянов, почти се обясни в любов на актрисата, пишейки:

„Аз обичам Татяна Лолова! Като студент карах такси. Веднъж я возих в колата. Толкова бях щастлив й развълнуван, че си глътнах граматиката. Все пак остана приятен спомен!”/show.blitz.bg

Коментирай

Тома неверни

Тома неверни 30.01.2019 12:06

Чак па токло!

йокин

йокин 31.01.2019 18:36

По я аресвам,от Стояна.

ыыыы

ыыыы 31.01.2019 23:54

и аз

Росен

Росен 10.02.2019 18:20

Лолова си е сладурана .... истински комична и естествена .....не. превзета лигня ....., просто комик ...! Да е жива и здрава дълги години !!!