Разделени: Радина Кърджилова и Деян Донков крият от всички, че...

Разделени: Радина Кърджилова и Деян Донков крият от всички, че...

Актьорската двойка Радина Кърджилова и Деян Донков били разделени от година, а този слух обикаля активно в момента публичното пространство. 

Звездната двойка все още пази в тайна новината за разрива в отношенията си и дори повечето им колеги от театралните среди не знаят, се казва в тиражираната информация от Novini.bg. Като се подчертава, че Радина Кърджилова не желае да се вдига все още медиен шум около раздялата заради двете им деца, за които иска първо да свикнат с мисълта и да се адаптират към новата ситуация.

Радина Кърджилова показа щръкнали зърна на плажа СНИМКИ 18+

Двамата от години имат проблеми, като още в зората на връзката им стана ясно, че Донков й посяга. Лично брат й е подавал сигнали до полицията за физически тормоз над сестра си, пише Intrigi.bg. От сайта обаче подчертават, че не домашно насилие е причина за раздяла, а изневяра от страна на Донков.

И Радина Кърджилова напомпа устни СНИМКА

Актрисата отдавна го подозирала във връзка с колежка от Народния театър, докато накрая самият Донков си признал.

В момента секссимволът на българското кино е на квартира, но редовно прекарва време в общия им дом в столицата, тъй като се грижи а децата. Сега е силен сезон за Радина и почти денонощно е на репетиции и представления. През по-голямата част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато няма възможност, поемат бабите.

За крах в отношенията между Донков и Кърджилова подсказват и профилите им в социалните мрежи, където от близо годината двамата нямат общи снимки.

Радина Кърджилова се пусна по бельо от спалнята СНИМКИ 18+

Припомняме, че Радина и Деян имат две деца – 8-годишния Христо и 3-годишния Йоан. И дълга 13-годишна връзка, която така и не стигна до брак, въпреки че преди време двамата символично си размениха брачни халки./show.blitz.bg

Коментирай