И Радина Кърджилова напомпа устни СНИМКА

И Радина Кърджилова напомпа устни СНИМКА

Радина Кърджилова винаги се е откроявала с естественото си излъчване и много пъти е признавала, че се харесва такава, каквато е. Едва ли ще я видим със силикон в пазвата, както много от родните популярни дами правят, но пък ето, че изглежда явно се е изкушила за мъничка промяна.

Всъщност актрисата е променила не толкова драстично обема на устните си, но, разбира се, достатъчно видимо за последователите й в социалните мрежи, които нямаше как да не коментират разликата.

Радина Кърджилова се пусна по бельо от спалнята СНИМКИ 18+

От години Кърджилова залага на естественото излъчване. Рядко можем да я видим с грим или по-тежко сценично присъствие, а нейната запазена марка до момента е дългата й коса, чийто нюанси, между другото, актрисата е променяла неведнъж до момента. 

"Толкова беше хубава и чаровна! Отличаваше се с естествена красота, а сега си като всички останали", гласи един от многото коментари за новата визия на Радина Кърджилова. Според други обаче - корекцията е толкова минимална, че повече прилича на алергична реакция от ужилване, отколкото на нещо друго.

Радина Кърджилова накара колегите си благородно да й завидят заради това... СНИМКА

Видно е, че устните на Радина дори и така изглеждат достатъчно естествено, което означава, че тя се е доверила на много опитен специалист. Не бива да забравяме и друго - в случай че не се възприеме в този вид, тя лесно може да възстанови съвсем естествения си, тъй като ако не се подновява през определен период, хиалоронът в устните се разгражда./show.blitz.bg

 

 

 

 

 

Коментирай