Наша певица стана жертва на трима вандали!

Наша певица стана жертва на трима вандали!

Певицата София Георгиева, която преди време нашумя с хита "Син талисман", преживя нещо ужасно наскоро, защото стана жертва на трима вандали.

Крадците се опитали да разбият жилището й в Перник, но бързата намеса на нейните съседи предотвратила грабежа. За неприятната случка разказва самата певица с пост в личната си страница във фейсбук, като споделя, че се е разминала на косъм с обирджиите, тъй като въпросната нощ не се е прибрала.

"Трима мъже снощи са се опитали да разбият апартамента ми. Предишната нощ спах там и не искам да си представям ужаса, който щях да преживея. Сърдечно благодаря на съседите ми, които са чули и не са се скрили, ами са излезли и прогонили вандалите, пише "Телеграф".

Най-ценното в този апартамент е пианото ми. Трудно ще го изнесете, а и едва ли имате афинитет към музика, гадове мръсни", пише певицата в социалните мрежи.

София е на мнение, че вандалската проява е опит да я сплашат, но не казва кого подозира.

"Ясно ми е, че обири се правят по сигнал и информация за вещите. В моя апартамент ценности няма, така че остава варианта да ми направите мизерия или сплашите.

2006 г., когато подех кампания за ремонтиране на опожарения Пернишки театър, си намерих нисанчето, което струваше 2.50 лв. в едно дере в с. Бучино. Много лошо Седларов, много лошо!", обидено разкрива още София Георгиева./show.blitz.bg

Коментирай