Бащата на Радина Кърджилова проговори за раздялата й с Деян

Бащата на Радина Кърджилова проговори за раздялата й с Деян

Новината, че Радина Кърджилова и Деян Донков са разделени, предизвика такава мълниеносна реакция в социалните мрежи, че на актьорите със сигурност свят им се е завило в последните дни.

Актьорската двойка, която иначе се слави като една от най-стабилните в гилдията, не дели вече един покрив от половин година, гласи тиражираната информация. Причината - изневяра от страна на Донков.

Разделени: Радина Кърджилова и Деян Донков крият от всички, че...

Всичко това звучи като перфектен сценарий за раздяла, а ситуацията става още по-сериозна, защото не друг, а бащата на Радина потвърди какво точно се случва.

"Не са ми казвали за раздяла между тях. Щяхме да знаем, неверни неща са това. Ако говорим за раздяла, в момента наистина има такава, но физическа - Деян сега е в Карадере с децата на каравана, а Радина репетира в Народния театър в пиесата "Медея". Това са сериозни твърдения и смятам, че ако има нещо такова, ние, близките, първи ще знаем", споделя Христо Кърджилов пред "България днес".

Радина Кърджилова се пусна по бельо от спалнята СНИМКИ 18+

По думите на художника не е ясно откъде и от кого точно са тръгнали слуховете за разлъката между дъщеря му и Деян, но поясни, че в момента Радина е много търсена и постоянно работи, което очевидно е породила завист от страна на някоя нейна колежка.

"Не може да вдигне глава от постановки, което всъщност е и много радващо, защото я харесват", казва щастливият татко. И това е факт - Радина има повече представления от Деян, а извън тях снима сериал на морето заедно с Койна Русева, Теодора Духовникова и Мария Каварджикова./show.blitz.bg

Коментирай