Страшна болест тръшна Димо Алексиев, актьорът не може да...

Страшна болест тръшна Димо Алексиев, актьорът не може да...

Водещият на "Игри на волята" Димо Алексиев е преживял кошмарно лято, през което е трябвало да работи в Царево по формата. По-голямата тежест се е паднала на него, тъй като половинката му Ралица Паскалева е бременна и от продукцията тази година много са я жалили на терена. 

Но лятна болест е повалила Димо, който оцелял като по чудо. Но и сега от екрана се вижда колко му е било тежко по време на игрите и какви сили са му необходими да се справи с проблема. 

За проблема му разбрахме от последните два епизода на "Игри на волята", където той едва изговаряше думите с пресипнало гърло и липса на глас. 

Подобно на епичните битки за територия, Димо се бореше да изговори думите по време на предаването. В моменти, гласът му изчезваше напълно. Заболяването му стана ясно в анонса на предстоящото състезание, когато Ралица Паскалева, която е в напреднало бременност, се яви сама. "Къде е Димо? Какво е станало?", запитваха се зрителите, загрижени за своя любимец от малкия екран.

Димо пристигна малко по-късно, но липсваше му характерната енергия, с която обикновено води предаването. Гласът му наподобяваше Дарт Вейдър и репликите му бяха трудно разбираеми./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 27.09.2023 15:10

Нищо му няма щом не е напуснал по здравословни причини както някои от участниците.

Кънчо

Кънчо 27.09.2023 17:40

от много лизане се получава така! Деба тъпото копеле,деба

а,хонорарчето,

а,хонорарчето, 28.09.2023 15:21

на кой ще го остави!?

гудата

гудата 28.09.2023 16:45

като лапаш патки е така!

джи

джи 28.09.2023 18:47

глупости... падна му гласа от много крясаци.... сега е като умряла гаргаа....даже ни дразни!!!!