Нагла кражба донесе сурово наказание в „Игри на волята”!

Нагла кражба донесе сурово наказание в „Игри на волята”!

Колкото повече битки минават, толкова по-ожесточени стават и племената в отношенията помежду си. Страстите удрят крайност, а ето, че в "Игри на волята" се стигна дори и до кражба.

Траките получиха сурово наказание, след като стана ясно, че Александър е откраднал вафли и тайно е давал само на Радостина и Ана Мария от тях.

Марешка от "Игри на волята" се пусна чисто гола СНИМКА 18+

Заради наглото нарушение на правилата, станало буквално под носовете на останалите от отбора, всички пострадаха, полуавайки доста сурово наказание от капитан Бялото Мите. След като се прибраха от битката те завариха рибарската колиба заключена.

Гичка: Един от най-добрите треньори ме подготви за "Игри на волята"!

"Днес не сте желани в моя дом", им каза капитанът и драмата започна. Радостина, Ана Мария, Добрин и Александър тръгнаха да търсят завет в гората, а близначките и Атанас намериха подслон зад колибата и не можеха да разберат защо Добрин е избрал да бъде с другите, като и той не е ял от вафлите.

В същото време пък жените от Славяни пак се разделиха! И то само няколко дни, след като заявиха, че ще номинират заедно мъже. Марешка зави, че Бояна много я натоварва и започна да прекарва времето си с мъжете.

Саботаж и закани в "Игри на волята", стана старшно за...

Дали ще я приемат Март, Томас, Георгиос и Веселин обаче или ще приемат поведението и за поредната стратегия, предстои да разберем много скоро.

Поредният, който напусна приключенското риалити пък, е Илиан, който се изправи в двубой срещу Роберта.

Грък предизвика невиждани размирици в "Игри на волята"! СНИМКИ

"Тъпо ми е, яд ме е на мене си. Моите приятели, които остават вътре, тежко и горко им. За тях ме е най-яд, че ги оставих", бяха първите думи на Илиан след края на играта./show.blitz.bg

Коментирай