logo

Гичка: Един от най-добрите треньори ме подготви за "Игри на волята"

Гичка: Един от най-добрите треньори ме подготви за "Игри на волята"

Красивата Гичка от племето на "Прабългарите" е втората напуснала жена от "Игри на волята". Тя попадна в стратегическата схема на мъжете, които я изпратиха на двубой срещу Амелия-Мира от племето на "Славяните". Макар Гичка да успя да мине трасето с препядствия по-бързо, реденето на пъзела я спъна и се сбогува с риалити формата. Наш репортер се свърза с чаровната Гичка, за да научи как се чувства след отпадането си от шоуто и какво възнамерява да прави оттук нататък: 

 

- Как би обобщила участието ти в „Игри на волята”?

- Това е едно прекрасно изживяване, което ме научи и показа много неща. Радвам се, че продуцентите ми дадоха възможност да се докосна до този изключителен формат. Това е първото шоу, в което участвам и ще ми остане завинаги на сърце. 

- Чувстваш ли се като изкупителната жертва на племето „Прабългари”?

- Не, защото явно е било тенденция да се номинират жени. Както виждаме, тази седмица е номинирана Роберта, за което съжалявам. Имат си стратегия и си карат по нея. Жените в това племе не бяхме с нагласа за схеми. Дори и да бях в племето на "Славяните", едва ли щях да участвам в заговорите на жените, какито виждаме водят в момента. Не съм такъв човек и това вероятно би ми попречило при съжителството с което и да е племе. Казвам си всичко, което ми е на сърце и ако някой не ми е приятен, предпочитам да му го покажа. 

Саботаж и закани в "Игри на волята", стана страшно за...

 

Женско царство в "Игри на волята" и опит за... СНИМКИ

- Ако можеше да избираш – в кое племе би искала да попаднеш?

- Пак при "Прабългарите". Това си е моето племе и не го заменям за нищо. Всяко нещо ми е донесло негативна, но и позитивна емоция. Изграждам се като човек. Ще остана близка с всички участници с изключение на Юлиян. Той на няколко пъти каза, че не съм физически подготвена за този формат. Няма как да е така, след като един от най-добрите треньори ме подготвяше за това състезание. 

- Защо определяш себе си като „страшна ревла”? 

- Всеки ден си плачех по малко - било от щастие или тъга. Емоционален човек съм и предпочитам да си покажа чувствата, вместо да ги подтискам и да се правя на човек, който не го интересува нищо. Предпочитам да си поплача, да ми олекне и да ми потръгнат нещата както трябва. Дори и тази седмица, като гледам предаването ме обвзе една носталгия и си поплаках. Това са нормални неща за мен, но някои хора от племето не го разбираха  и си мислеха, че а е някаква маска. 

"Игри на волята" промени живота на участничка!

- Кой е най-трудният период в твоя живот?

- Беше сега, когато се разделих с мъжа ми и моето семейство, макар и за две седмици. Мислех си, че мога да го преглътна и да го преживея по-лесно, но реално си беше голям стрес. 

- По какъв начин искаш да се развие животът ти оттук нататък? 

- Още другия месец откривам собствен фитнес в Петрич за аеробика, само за жени. Надявам се да го реализирам много добре. Замислям се вече и за деца. Надявам да имам един щастлив живот. 

- Смяташ ли да се пробваш в още някое риалити? 

- Стига да е на същите продуценти като на "Игри на волята"... Доволна съм от отношението, представянето и от самата игра. Бих искала да участвам в "Биг Брадър".  В "Игри на волята" исках да изпитам себе си чисто физически докъде мога да стигна. Докато в "Брадъра" ще е интересно да изпитам психиката си./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай