Марешка от "Игри на волята" се пусна чисто гола СНИМКА 18 +

Марешка от "Игри на волята" се пусна чисто гола СНИМКА 18 +

Атрактивната чеченка Марешка Глущук, която е сред участниците в "Игри на волята", се пусна чисто гола в социалните мрежи. 

Блондинката няма проблем с голотата и обича да се показва без дрехи. Виждаме я и в шоуто "Игри на волята", че е доста разкрепостена и напълно наясно със себе си. Прави впечатление на най-красивата жена в племето на "Славяните" и въобще в цялото риалити. 

Нещо невиждано в "Игри на волята", един срещу друг се изправят...

"Актьорско майсерство е не да изиграеш драма или да се размееш в правилния момент. Добър актьор, трябва да знае психология. Не е за необразовани хора тази профессия. Както се изисква това и в мойта профессия. Трябва за всяка снимка, образ или каквото и да е да влезеш в роля. Както тук съм в ролята на наслаждаваща се жена на слънчевите лъчи "Амазонка", написа Марешка като статус към голата снимка. 

Плеймейтката Марешка: Мама ме наричаше "боклук" и "хлебарка"

Всички зрители на "Игри на волята" чакат с нетърпение да видят голото й тяло в риалити формата. Към момента сексапилната Глущук удържа фронта, макар мъжете в отбора вече да точат лиги по сочното й дупе. Марешка заяви, че няма за цел да победи шоуто, а да разгласи повече личната си история. Тя има син, който не е виждала от години. Семейството й я плашат с убийство, ако се върне в страната си./show.blitz.bg

Коментирай