logo

Нещо невиждано в "Игри на волята", един срещу друг се изправят...

Нещо невиждано в "Игри на волята", един срещу друг се изправят...

За първи път в "Игри на волята" ще се случи нещо, което никой от трите племена не е очаквал - мъж ще се бори срещу жена в елиминационната битка.

До този развой на събитията се стигна, след като по един играч от племе влизаше във варел, а останалите трябваше да го търкалят по трасето, а на финала играчът от варела трябваше да мине по дървена греда и да вземе знаме, след което обратно във варела и пак по трасето.

Саботаж и закани в "Игри на волята", стана страшно за...

Битката спечелиха Славяни, а Георги от Прабългари заключи "Лоша шега ни изигра, че стигнахме до такъв етап, в който ни трябваха жени в отбора, а нашите отпаднаха".

Грък предизвика невиждани размирици в "Игри на волята"! СНИМКИ

Въпреки това на номинациите Прабългари отново номинираха жена - Роберта. Дори Георги даде гласа си за нея. Основните доводи на племето бяха, че не показва достатъчно качества, за да е част от племето и останалите искат тя да се докаже.

Срещу нея ще се изправи Илиан!

Женско царство в "Игри на волята" и опит за... СНИМКИ

В същото време жените от Славяни се събраха на плажа, за да уговорят стратегията си и да номинират мъжете, за да успеят да се запазят по-дълго заедно. Разбраха се, това да е Георгиос, като според Марешка дори ще успеят да привлекат Томас и Март към тях.

"Игри на волята" промени живота на участничка!

Така за първи път ще станем свидетели на битка на мъж срещу жена във формата. Роберта и Илиан ще излязат на Арената в битка за оцеляване и ще премерят сили и стратегии./show.blitz.bg

Коментирай