Камелия наточи зъби за българския Ник Кейв! (СНИМКИ)

Камелия наточи зъби за българския Ник Кейв! (СНИМКИ)

Един 22-годишен младеж накара фолк тигрицата Камелия да загуби ума и дума в поредното издание на „Гласът на България”, излъчвано в ефира на bTV. Певицата бе като зашеметена още в първия момент, щом чу гласа на Кирил Хаджиев-Тино и до края на изпълнението му не прикриваше вълнението си.

Опасните низини в гласа на младият изпълнител накараха ченето на Камелия буквално да падне. Тя си призна, че е пленена изцяло от младия талант, най-вече от въздействащия му глас.

22-годишният талант изпя парчето си по магнетичен и мрачен начин, който поразително напомни звученето на световната легенда Ник Кейв.

„Твоята вибрация ми действа много интересно, говори ми нещо!”, извика фолк звездата, изправи се и с палава въздишка погали тялото си. Реакцията й, разбира се, бе посрещнаха с много вълнение в публиката.

Графа се насочи към циците на Камелия! (СНИМКА)

Михаела Филева също се оказа доста поразена от тембъра на Хаджиев. С типичните си отскокливи движения, тя се извъртя и направо легна на стола си.

„Сигурен съм, че на тези две момичета им подейства много секси, виждам, че са загубили ума и дума. До сега не сме имали участник с толкова нисък глас. Движиш се супер артистично по сцената. Говориш брутално!”, му заяви и Графа. А младият чаровник се видя в чудо на кого да се спре от така екзалтираните треньори.

„Да дойда тук за мен е абсолютно необичайно, за това ще направя и необичаен избор”, каза Тино и посочи Камелия за свой треньор. А тя направи нещо невъобразимо! За секунди заприлича буквално на полудяла тийнейджърка пред своя идол – започна да потропва на сцената с еуфорични писъци и с истеричен подскок се засили да прегръща Тино./show.blitz.bg

Коментирай