logo

"Ритон" нямат спирка! Издават нов албум!

"Ритон" нямат спирка! Издават нов албум!

Катя и Здравко от "Ритон" определено са неуморни, когато се отнася до превземане на творчески върхове.

Най-обичаният роден дует, който наскоро се завърна от триседмично турне в Щатите и Канада, не само, че не си даде дори и малка почивка, но настъпи газта още повече, защото вече работи неуморно по новия си албум.

Ето ги НАЙ-ГОЛЕМИТЕ фенове на "Ритон" в САЩ! СНИМКИ

Концертите заредиха Катя и Здравко с незабравими спомени, но и с неистово желание да продължават да творят в името на всенародната любов, с която ги посрещнаха и сънародниците ни зад Океана.

Посрещат "Ритон" със светещи тикви в Торонто! СНИМКИ

И вероятно под въздействието на емоциите и творческия заряд "Ритон" събра екипа си от композитори и аранжори, за да уточни всеки детайл от работата по втората порция от нови песни за следващия албум.

"Ритон" с бляскав рекорд! Публика от три държави ги аплодира на... СНИМКИ

Първите пет песни на Катя и Здравко пожънаха много бърз успех сред феновете им. "Мамо", "Случва се нещо", "Цял живот танго", "Твоята жена" и "Счупеното носи щастие", които бяха представени за първи път на грандиозния спектакъл "Чакаме ви с любов" в края на май в зала 1 на НДК, вече се тананикат свободно от феновете на дуета.

"Новите ни песни запяха и българите в САЩ и Канада", щастливи са Катя и Здравко.

"Бяхме изненадани приятно, че вече знаеха текстовете наизуст. Както и на концертите ни в България, така и в Америка на баладата ни "Мамо" виждахме бликащите сълзи в очите на хората.

Пътешествие от над 10 хил.км. очаква "Ритон" СНИМКИ

Наистина песента е толкова силна и докосваща, че не може да те остави равнодушен. Силно вярваме, че и предстоящите нови парчета ще "влязат под кожата" на нашите слушателите и почитатели.

Последните три седмици изпитахме едновременно обич, вълнение, щастие - емоции, които ще помним завинаги.

Фенове не пуснаха "Ритон" да слязат от сцената във Варна! СНИМКИ

Благодарим на всички българи за топлото посрещане, за любовта, за пълните зали и за сълзите в очите ви - знаци, че сме докоснали сърцата ви! Никога не забравяйте, че сте българи!", сподели Катя./show.blitz.bg