"Ритон" с бляскав рекорд! Публика от три държави ги аплодира на... СНИМКИ

"Ритон" с бляскав рекорд! Публика от три държави ги аплодира на... СНИМКИ

Катя и Здравко от най-обичания български дует "Ритон" не само, че са неуморни в правенето на музика, но и рекордьори по обич от публиката. Потвърждение и за двете е турнето им "Чакаме ви с любов", с което обиколиха страната.

Спектакълът стартира от Зала 1 на НДК в София на 30 май, след което обиколи Варна, Пловдив и Русе. А мотото на турнето, оказа се, бе взаимно и почитателите на "Ритон" ги очакваха не просто с любов, но и с огромно нетърпение, за да чуят на живо част от новите им песни, които се превърнаха в хитове още на премиерата им в НДК.

"Ритон" се готвят за вълнуващо американско турне!

Тенденцията се затвърди и из страната, и публиката припозна "Твоята жена", "Цял живот танго", "Мамо", "Случва се нещо" и "Счупеното носи щастие" като свои любими песни.

Летните театри на големите ни български градове се пукаха по шефовете, а на концерта на "Ритон" във Варна, имаше солидно присъствие и от Русия.

Катя и Здравко от "Ритон": Не играем и не сме фалшиви. Уважаваме публиката и я чакаме с любов!

Не е тайна, че началото на артистичната кариера на изпълнителите на "Джалма" стартира именно в бившия Съветски съюз. Концертът на харизматичния дует в Морската столица пък, съвпадна с разгара на летния сезон, което позволи на внушителна група руски туристи да аплодира звездите.

Агитка от Румъния пък прескочи Дунав, за да чуе на живо Катя и Здравко в Русе и отнесе съм себе си колекция от последните албуми, към които до няколко месеца "Ритон" ще добави и поредния.

Ето кого избраха "Ритон" за кръстник на един от новите си хитове!

Съвсем скоро същото вълнуващо преживяване ще си подарят и сънародниците ни в Щатите и Канада, където звездният ни дует продължава турнето си с концерти в Торонто, Денвър, Лас Вегас, Чикаго, Детройт, Филаделфия и Сиатъл.

Междувременно стана ясно, че грандиозния спектакъл на "Ритон" от зала 1 на НДК ще бъде излъчен на Коледа по Нова телевизия./show.blitz.bg