"Ритон" се готвят за вълнуващо американско турне!

"Ритон" се готвят за вълнуващо американско турне!

На турне в Америка поемат Катя и Здравко от "Ритон" през есента. След концертите във Варна, Пловдив и Русе през август и септември, звездният дует ще завърши годината със серия от концерти пред родната общност зад океана.

"Получихме покана да посетим отново Щатите и Канада, и решихме да я приемем. Целия месец ноември ще пеем пред сънародниците ни в най-големите градове в САЩ и Канада.

На 10 ноември ще бъдем в Чикаго, но точната програма ще бъде готова до месец и половина", съобщи Катя по време на гостуването на "Ритон" в "Денят започва" по БНТ.

Троянско село събра очите на "Ритон"! (СНИМКИ)

Освен в Чикаго, където е съсредоточена най-голямата българска диаспора, дуетът ще гостува още в Лас Вегас, Маями, Денвър, Торонто и др. Американската обиколка няма да е първа за "Ритон". През пролетта на 2014 г. Катя и Здравко изнесоха 19 концерта за 40 дни.

Фенове подариха на "Ритон" нещо невиждано! (ВИДЕО)

Този път турнето ще бъде по-кратко, а освен на най-големите им хитове, публиката им от другата страна на планетата ще чуе за пръв път и новите им парчета "Мамо", "Счупеното носи щастие", "Твоята жена", "Цял живот танго" и "Случва се нещо"./show.blitz.bg