Фенове подариха на "Ритон" нещо невиждано! (ВИДЕО)

Фенове подариха на "Ритон" нещо невиждано! (ВИДЕО)

Чуйте уникално изпълнение на "Джалма" в хоров вариант

Броени дни преди големия си концерт на 30 май в зала 1 на НДК дует "Ритон" получиха невиждан подарък от своите фенове. Катя и Здравко се изненадаха много приятно, чувайки в тяхно изпълнение една от най-емблематичните си песни "Джалма".

"Здравейте, приятели! Днес ще ви изненадаме с музикален поздрав! Преди няколко дни ни писа Емил Елефтеров. Изпрати ни този музикален експеримент - един от най-обичаните хитове на "Ритон", "Джалма", но в хоров вариант", пишат администраторите на фейсбук страницата на звездния дует. И поясняват любопитни детайли:

"Ритон" разкриха нещо много важно преди концерта в НДК!

"В изпълнението са взели участие общо 12 българи, разбира се, почитатели на дуета, а някои от тях живеят в чужбина. Сред тях е и Жоро Терзиев, когото познаваме от настоящия сезон на "Гласът на България"!

"Ритон" с невероятен жест за новия храм в Банкя! (СНИМКА)

Благодарим на всички замесени в този експеримент! Катя и Здравко поздравиха компанията и очакват от тях и други свои хитове в хоров вариант!

И не забравяйте, че "Джалма" в оригинал ще звучи на 30 май в Зала 1 на НДК, когато е големият концерт "Чакаме ви с любов"!"