Станаха ясни градовете от турнето на „Ритон”!

Станаха ясни градовете от турнето на „Ритон”!

Вече са ясни новите спирки от турнето на дует „Ритон”. След като навръх празника на влюбените представиха новия си хит "Цял живот танго", обичаните изпълнители вече са изцяло в ритъма на трескавата подготовка за предстоящия си концерт „Чакаме ви с любов” на 30 май в зала 1 на НДК. След него стартира и дългоочаквания музикален тур из страната.

На пищни музикални спектакли ще се радват София (на 30 май в зала 1 на НДК), Варна (12 август в Летния театър), Пловдив (11 септември в Летния театър) и Русе (25 септември в Канев център).

Обичаните звезди ще започнат срещите със своите почитатели из страната веднага след галаконцерта в София, на който дуетът ще представи за първи път песните от новия си албум. Някои от тях, като „Твоята жена” и „Цял живот танго” вече са в ротация и спечелиха ласкавите оценки на публиката. Ще прозвучат още и най-харесваните песни от последните албуми на дуета – „Златен Ритон”, „За последен път ти повтарям”, „Живот като на кино”, „Есенна тъга”, „Пристанище”, „До безсъзнание”, „Всички слаби места”, „Чакаме ви с любов”и други. В репертоара са и най любимите песни на звездния ти тандем през годините: „Някога, но не сега”, „Прегърни ме”, „Изповед”, „Накъдето ми видят очите”, „Елате ни на гости”, „Джалма”, „Болка от любов”, „Цяла нощ”, „Дон Кихот” и много други.

"Ритон" пътуват във времето в новия си клип! (ВИДЕО)

По традиция Катя и Здравко пеят навсякъде на живо. Пътуват заедно със своя бенд, вокалната си група и цялата модерна и скъпа апаратура, благодарение на която и качеството на концертите им е на най-високо ниво.

„При живия контакт, защото е много истинско преживяването. Всичко друго е синтетика. Признак на висок интелект е да осъзнаеш какво означава живия звук от жив оркестър”, категоричен е Здравко. А Катя често напомня, че двамата винаги са били против пеенето на плейбек, защото „сме творци, продаваме изкуство – продукт, за който сме се трудили с години. Не можем да мамим публиката с някакъв полуфабрикат, някакво ГМО!”

Любимците на няколко поколения българи Катя и Здравко, ще разкажат живота си чрез своята музика, стилна сценография и богато светлинно, шоу, на живо със своя бенд: Алекс Нушев-бас китара и аранжименти на песните от концерта, Юлиян Янев-клавишни и вокал, Щерион Пилидов-китари и вокал, Георги Марков-ударни инструменти, доц. Миглена Ценова-Нушева-вокал, Христина Нейкова-вокал и Елена Сиракова-вокал./show.blitz.bg

 

Коментирай