„Ритон” разкриха нещо много важно преди концерта в НДК!

„Ритон” разкриха нещо много важно преди концерта в НДК!

По традиция на своите пищни концерт-спектакли дует „Ритон винаги успяват да изненадат публиката. И този път няма да е по-различно. Малко повече от месец преди големия им концерт на 30 май в зала 1 на НДК, Катя и Здравко издават ревниво пазена тайна.

Тя е свързана с начина, по който ще протече концерта им „Чакаме ви с любов”. Става ясно, че на него двамата ще представят 5 от песните в новия си албум.

„Ще представим само половината песни от новия ни албум, не искаме да бързаме. 5 от песните са готови. Те ще бъдат гръбнака на първата част на концерта, втората част по традиция ще бъде с най-големите ни хитове”, издаде в аванс Здравко и повдигна леко завесата на това, което очаква многобройните почитатели на звездния дует.

Засега Катя и Здравко не са си поставили срок, в който да завършат новия си албум, но доколкото ги познаваме – отново ще поднесат повече от приятна музикална изненада.

Съдбовен детайл помага на "Ритон" за концерта!

„Когато започнахме да работим по него, изведнъж накуп ни предложиха 5-6 обещаващи хитове. В интерес на истината страшно много хора ни предлагат песни. Мелодиите за две от тях – „До безсъзнание” от последния албум и „Счупеното носи щастие”, която записахме преди дни, ни бяха изпратени от две момчета по Фейсбук. „Счупеното носи щастие” стана страхотна, но няма да разкривам повече”, добави още за новите музикални изненади Здравко.

Както вече знаете – концертът на „Ритон” е на 30 май и е с начален час 20:00 ч. Билетите се продават на касите на НДК, системата на Тикетпортал, бензиностанции OMV и Office 1./show.blitz.bg