Съдбовен детайл помага на „Ритон” за концерта!

Съдбовен детайл помага на „Ритон” за концерта!

Катя и Здравко са свикнали да изпипват всеки детайл за концертите си, като по-голяма част от уговорките в организацията прави Катя. Така се случва и сега, когато предстои пищен спектакъл на 30 май в зала 1 на НДК. Колкото и да изпипват всичко обаче, дует „Ритон” са безсилни пред пръста на съдбата, който в техния случай е много осезаем.

Известно е, че най-успешният български дует, подобно на други свои колеги, често се съвещава с астролог, когато избира важни дати за участията и концертите си. Доверили се на личния си звездоброец и този път, като той ги уверил, че числото 30 притежава мощна енергия и вещае пълен успех.

Съвсем, съвсем случайно пък, датата 30.05, когато е концерта, съответства на последните четири цифри от мобилния номер на Катя. Така че всички предпоставки за един успешен и незабравим концерт, са налице.

Здравко от "Ритон" се крие от Катя, за да не го...

Припомняме, че Катя и Здравко съвсем скоро обявиха и останалите дати от лятното си турне. Извън София, това са – Варна, Летен театър – 12 август от 20:30; Пловдив – Летен театър, 11.09., от 20 ч. и в Русе – „Канев център” на 25.09. от 19 ч.

На концерта си на 30 май Катя и Здравко ще представят за първи път песните от новия си албум. Сред тях са: „Твоята жена” и „Цял живот танго” Ще прозвучат още и най-харесваните песни от последните албуми на дуета – „Златен Ритон”, „За последен път ти повтарям”, „Живот като на кино”, „Есенна тъга”, „Пристанище”, „До безсъзнание”, „Всички слаби места”, „Чакаме ви с любов”и други.

В репертоара са и най любимите песни на звездния ти тандем през годините: „Някога, но не сега”, „Прегърни ме”, „Изповед”, „Накъдето ми видят очите”, „Елате ни на гости”, „Джалма”, „Болка от любов”, „Цяла нощ”, „Дон Кихот” и много други./show.blitz.bg

Коментирай

aan

aan 12.03.2019 16:34

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0

зрител

зрител 12.03.2019 20:36

След селското си представяне в Биг Брадър, престанах да се интересувам от " РИТОН".

jura

jura 12.03.2019 21:06

dobre,no ste ima li zriteli ...nie gi pomnim ot vik-bik bradera-hohoho