Троянско село събра очите на „Ритон”! (СНИМКИ)

Троянско село събра очите на „Ритон”! (СНИМКИ)

Серията от дългите дни за "Ритон" в звукозаписното студио, логично имаше приятен завършек. Катя и Здравко посетиха Празниците на изкуствата в китното троянското село Врабево преди дни. И останаха меко казано удивени от видяното!

Съорганизатор на арт проявата, която се провежда вече 8 години, е дъщерята на Добри Джуров - художничката и преподавател в Художествената академия Аксиния Джурова.

"Ритон" събраха погледите с пищен спектакъл на световно ниво! (СНИМКИ)

Звездният дует се наслади на произведения на изкуството - картини, скулптури и други, изложени директно в дворове на къщи или в стари плевни, превърнати в галерии.

"Ритон" затрупани с покани след грандиозния спектакъл в НДК! (СНИМКИ)

В Празниците на изкуствата тази година бяха представени над 120 произведения на поканените творци, сред които и много местни занаятчии.

Катя и Здравко от "Ритон": Не играем и не сме фалшиви!

„Не само арт събитието, но и село Врабено ни очарова. Оказа се, че това е едно от малкото село с много млади хора, които имат поминък и в което животът кипи", споделя Катя.

След като разгледаха изложените творби в троянското село, със Здравко посетиха и Троянския манастир.

Припомняме, че след само месец и половина най-успешният български дует ще вдигне на крака с пищен и емоционален концерт „Чакаме ви с любов” Летния театър във Варна.

На 12 август от 20:30 ч. в Морската ни столица ще прозвучат не само вечните хитове на дуета, но и чисто новите песни, с които Катя и Здравко вече предизвикват фурор./show.blitz.bg