Ето кого избраха "Ритон" за кръстник на един от новите си хитове!

Ето кого избраха "Ритон" за кръстник на един от новите си хитове!

"Ритон" избра кръстник на една от новите си песни, а победителят не е един, а са цели седем души, които със сигурност са и едни от най-верните фенове на звездния ни дует.

В официалната си страница в социалната мрежа "Ритон" обявиха имената на щастливците, които ще имат уникалната привилегия не само да получат покани за концерта на Катя и Здравко на 30 май в зала 1 на НДК, но и да се чувстват много специални от факта, че са кръстници на един от бъдещите им големи хитове.

"Скъпи приятели, на 26.03. обявихме допитване до вас за името на една от петте нови песни на "Ритон", които ще звучат премиерно на 30 май в Зала 1 на НДК по време на грандиозния концерт "ЧАКАМЕ ВИ С ЛЮБОВ". Както знаете, автор на текста й е Богдана Карадочева, музиката е на Стефан Димитров, а аранжиментът на Алекс Нушев", пише днес в страницата на дуета в социалните мрежи. И става ясно, че публикацията е генерирала цели 350 коментара с предложения за име на новата песен.

"Ритон" с невероятен жест за новия храм в Банкя!

"Много от вас се включиха с повече от едно предложение. Катя, Богдана, Здравко и Стефан благодарят на всеки един от вас за вниманието и усилията, които сте положили. В крайна сметка четиримата решиха песента да се казва "Мамо". Седем от вас са предложили същото заглавие. Това са Татяна Загорчева, Тишо Траянов, Нонка Дживкова, Антонио Дачовски, Румяна Бърдарова, Силвия Кулева и Йорданка Стоянова. Честито на кръстниците! Сигурни сме, че ще се зарадват на своите награди - покани за концерта на 30 май!"

А днес, на 7 май, по БГ Радио можете да чуето радио-премиерата на новата песен на Катя и Здравко, която носи емоционалното заглавие "Мамо". На 24 май пък, Нова телевизия ще излъчи юбилейния концерт на Стефан Димитров, на който "Ритон" изпълниха за пръв път хита си пред публика. И получиха невероятна реакция от публиката.

Фенове подариха на "Ритон" нещо невиждано! (ВИДЕО)

Големият концерт-спектакъл на "Ритон" е на 30 май в Зала 1 на НДК. В него Катя и Здравко ще представят всички нови парчета, а също и най-големите си хитове през годините! С билети за него може да се сдобиете от системата на "Тикетпортал", на касите на НДК, на бензиностанции OMV и в Office 1./show.blitz.bg