Посрещат "Ритон" със светещи тикви в Торонто! СНИМКИ

Посрещат "Ритон" със светещи тикви в Торонто! СНИМКИ

Катя и Здравко от "Ритон" вече нямат търпение да отидат в Торонто, където е първата спирка от американското им турне, защото ще бъдат посрещнати по впечатляващ начин от организаторите и тамошните си фенове.

Най-успешният български дует, който буди възхищение с певческия си заряд и новаторски подходи в музикално отношение, ще бъде щедро изненадван още от момента на първото си стъпване на американска земя.

Пътешествие от над 10 хил. км. очаква "Ритон"! СНИМКИ

Сред най-впечатляващите подаръци за Катя и Здравко ще бъдат светещите тикви, традиционни и тематични за празника на Хелоуин, както и многобройните лакомства, издават от организаторите.

"Ритон" с бляскав рекорд! Публика от три държави ги аплодира на... СНИМКИ

Презокеанската обиколка на "Ритон" ще продължи 3 седмици, в рамките на които любимците на поколения българи ще представят новото си творчество, както и вечните си хитове пред сънародниците ни в Торонто, Денвър, Лас Вегас, Чикаго, Детройт, Филаделфия и Сиатъл.

Фенове не пуснаха "Ритон" да слязат от сцената във Варна! СНИМКИ

Първият тон за песен ще прозвучи именно в Торонто на 2 ноември. Концертът ще премине с тематично парти за Хелоуин, който се празнува в много краища на света, но е най-популярен именно в Америка.

Организаторката на турнето Петя Романова сподели още, че българите в САЩ и Канада очакват с огромно нетърпение "Ритон", тъй като последните им концерти там бяха преди пет години.

Време, през което Катя и Здравко показа нагледно колко продуктивни могат да бъдат - издадоха цели 3 албума, песните от които се запяха и от малки, и от големи./show.blitz.bg