logo

Пътешествие от над 10 хил. км. очаква "Ритон"! СНИМКИ

Пътешествие от над 10 хил. км. очаква "Ритон"! СНИМКИ

Над 10 хиляди километра ще изминат само в рамките на 20 дни Катя и Здравко от "Ритон". Любимият дует на България поема на презокеанско турне в САЩ и Канада след месец.

От 2 до 23 ноември изпълнителите на "Цял живот ти повтарям" ще посетят седем града, в които, разбира се, шоуто е гарантирано.

Фенове не пуснаха "Ритон" да слязат от сцената във Варна! СНИМКИ

Американското турне започва на 2 ноември, като първа ще се срещне с "Ритон" българската диаспора в Торонто. Следват Денвър (9.11), Лас Вегас (12.11), Чикаго (15.11), Детройт (16.11), Филаделфия (17.11) и Сиатъл на 23 ноември.

"Ритон" се готвят за вълнуващо американско турне!

Списъкът със спирките на турнето обаче, все още не е окончателен, тъй като има интерес и от други градове.

Българите от САЩ и Канада с нетърпение очакавт най-успешния български дует, за да имат възможността да се насладят, освен на вечните хитове на "Ритон", така и на песните от последните им 3 албума - "Пътят към твоето сърце", "Ритон в ритъма латино" и "Златен Ритон", издадени от 2014-та насам.

Троянско село събра очите на "Ритон"! СНИМКИ

Именно през 2014-та година Катя и Здравко бяха за последно в Америка, където българите зад граница едва ги пуснаха да се върнат обратно в родината.

Здравко от "Ритон" изненада с ново амплоа! СНИМКИ

Всички, които ще присъстват на концертите на "Ритон" зад океана ще имат възможността да се сдобият и с албумите на всички носители - CD, DVD, както и колекционерските винилови плочи в червено, жълто и бяло.

Преди броени дни звездният ни дует пък завърши лятното си турне "Чакаме ви с любов".

"Ритон" затрупани с покани след грандиозния спектакъл в НДК! СНИМКИ

Летните театри във Варна и Пловдив, както и зала "Канев център" в Русе, се пукаха по шевовете, като публиката прие с възторг петте нови песни, които ще бъдат включени в следващия албум на "Ритон".

Катя и Здравко не са спирали работа и по останалите парчета от следващия си албуч и ще продължат със записите веднага след края на американския си тур./show.blitz.bg