logo

Фенове не пуснаха "Ритон" да слязат от сцената във Варна! СНИМКИ

Фенове не пуснаха "Ритон" да слязат от сцената във Варна! СНИМКИ

Невероятна химия изпълни преди няколко вечери Летния театър на Варна и прерастна във взаимна любов, за която и "Ритон", и почитателите им ще си спомнят дълго.

В морската столица звездният дует даде старта на лятното си турне, което след това ще продължи и в дълъг тур из Америка и Канада.

Преданата публика на Катя и Здравко изпълни до краен предел Летния театър в морската градина, а от зелената сцена звучаха абсолютно на живо вечните хитове на "Ритон", както и новите им песни "Твоята жена", "Цял живот танго", "Случва се нещо", "Мамо" и "Счупеното носи щастие", които дуетът ще включи в следващия си албум.

"Ритон" се готвят за вълнуващо американско турне!

Спектакълът "Чакаме ви с любов" продължи над два часа, които както отбелязаха и много от феновете, отлетяха като миг.

Така, както и на премиерата му в НДК в края на май, обичаните изпълнители вдигнаха на крака варненската си публика, която не им позволи дълго да слязат от сцената. Не и преди да им подарят поне няколко биса.

Катя и Здравко от "Ритон": Не играем и не сме фалшиви. Уважаваме публиката и я чакаме с любов!

Пъстрата възраст на публиката - от 4 до 80 години, пък за пореден път доказа, че музиката и творчеството на "Ритон" са непреходни, а Катя и Здравко са обичани и от малки, и от големи.

Троянско село събра очите на  "Ритон"! СНИМКИ

"Благодарим ви, Варна! Ще помним дълго тази вечер заради любовта, усмивките, аплодисментите - най-големият подарък за нас!

Безкрайно сме щастливи, че след успеха в НДК, и Варна прие радушно най-новите ни песни, които създадохме с много любов. Никога не забравяйте, че всичко, което правим, го правим заради вас", споделиха Катя и Здравко след концерта.

Дуетът продължава с обиколката из страната и следващия месец, за когато са насрочени концертите в Летния театър на Пловдив (11.09) и в "Канев център" в Русе на 25 септември./show.blitz.bg