Ето ги НАЙ-ГОЛЕМИТЕ фенове на "Ритон" в САЩ! СНИМКИ

Ето ги НАЙ-ГОЛЕМИТЕ фенове на "Ритон" в САЩ! СНИМКИ

Невероятна публика посрещна дует "Ритон" в Торонто, Денвър, Лас Вегас, Чикаго, Детройт и Филаделфия, през които премина турнето на дует "Ритон" в САЩ и Канада, но най-големите фенове на Катя и Здравко ги посрещнаха в Града на ветровете.

Става дума за 5-годишните близнаци Петьо и Габи, които успяха по неповторим начин да трогнат звездите със специално изработени тениски с надпис "Аз съм голям фен на дует "Ритон". Обичам Катя и Здравко".

Посрещат "Ритон" със светещи тикви в Торонто! СНИМКИ

Чаровните малчугани са деца на организаторката на турнето Петя Романова.

"Ритон" с бляскав рекорд! Публика от три държави ги аплодира на... СНИМКИ

Любопитното в случая е, че майка им е била бременна с тях преди шест години, когато всъщност се е запознала с "Ритон" и са работили по организацията на US-обиколката им в началото на 2014-та. А по време на турнето са били само на 3-месеца.

Пред пълни зали премина серията от 3 последователни концерта на любимия български дует в Чикаго, Детройт и Филаделфия на 15, 16 и 17 ноември.

Пътешествие от над 10 хил. км. очаква "Ритон"! СНИМКИ

Няколкото свободни часа преди полета за Детройт пък, Катя и Здравко оползотвориха в разходка из Чикаго, като се отбиха и край един от небостъргачите на Доналд Тръмп.

Преди години около 96-етажната сграда гръмна скандал, след като милиадрерът постави надпис "Trump" с 6-метрови букви, и разгневи градската управа, а противиците му го обвиниха в надменност и лош вкус.

"Ритон" се готвят за вълнуващо американско турне!

След 3-дневния музикален маратон, в момента "Ритон" се подготвят и за последния си концерт на американска земя, а американската публика не пести емоции и трудно ще ги пусне да се върнат обратно в родината./show.blitz.bg