logo

Ива Екимова с разтърсващо признание за дъщеря си Дара навръх пълнолетието й ВИДЕО

Ива Екимова с разтърсващо признание за дъщеря си Дара навръх пълнолетието й ВИДЕО

Дара Екимова днес навършва пълнолетие, а за скромните си 18 години може да се похвали с шеметни музикални успехи и много сериозно лично израстване. На същото мнение е и популярната й майка Ива Екимова, която рано-рано разтърси социалните мрежи с емоционалното си признание.

"Точно в 10.10 на този ден изпя първия си тон! В онзи момент го определихме като плач! Първата ти глътка въздух! От първите ти стъпки до тук, ти, дъще моя, извървя толкова дълъг път! Постигна толкова много! Избра и определи пътя и мечтите си! Започа да се бориш за тях с неподозирана твърдост и устрем! Изкачи музикални и житейски върхове, а си едва на 18!

Заради коронавируса Дара Екимова с първи онлайн концерт СНИМКИ

Обещавам ти, че най-доброто предстои! В мигове на страх от бъдещето и несигурност в настоящето се връщай към тези победи, за да черпиш от тях сила за следващите! Никога не предавай това, в което вярваш и никога, ама никога не се отказвай! Понякога ще ти изглежда трудно, а в определени случай невъзможно - това не са причини да спреш!

Дара Екимова разплака с балада, посветена на баща й ВИДЕО

Това са сигнали да потърсиш друг път, за да постигаш целите си, да се вгледаш в пропуските и да добавиш стойности към постигнатото!", пише пр експертът в профила си. И добавя:

Дара Екимова разтърси майка си в ефир с признания СНИМКИ

"Помни! Няма грешен ход! Вярвай, че само стопроцентовият фокус и отдаденост водят до успех! Знай, че късметът идва при подготвените. Колкото и клиширано да ти звучи сега, един ден ще се увериш, че колкото повече инвестираш в развитието си, толкова по-голям е шансът, когато се появи възможност, ти да си избраната! Това се отнася за всяка сфера в живота.

Не пилей времето си за токсични хора, завистници и ласкатели! Обграждай се само уверени оптимисти, които градят! Учи се от най-добрите, но се сравнявай само със себе си днес, за да изградиш по-доброто си "аз" в бъдеще! Бъди смела и добра! Бъди щастлива! Обичам те повече от всичко! Честито пълнолетие, мое щастие!"./show.blitz.bg

Коментирай

балкантон

балкантон 25.06.2020 11:15

Музикалните успехи на набеденото за певица гардже нито се чуха, нито се видяха от друг, освен от мамка и :)

мими

мими 25.06.2020 22:50

Тая ако е певица аз съм трамвай.Едва ли има по-голямо мъчение от това да ти я пуснат да я слушаш и не можеш да я спреш

Урко

Урко 26.06.2020 16:48

Има нещо свръх естествено при децата на българските « ВИП » персони ! Те не са като останалите българчета на тяхната възраст.Или са ослепително красиви , или недостижимо талантливи за радост на болните до смях родителски амбиции и пълните с пачки джобове на пишещите за тях журналисти !!!

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ 26.06.2020 16:54

НЕ ПЕЕ ЛОШО, КАКВО НЕ И ХАРЕСВАТЕ ?